Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάγκαλος κατά Κωνσταντοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ

Πάγκαλος κατά Κωνσταντοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ

Η είδηση δεν είναι πως ο Θόδωρος Πάγκαλος έβαλε στο στόχαστρο του τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αλλά πως επί της ουσίας υποστήριξε την οικογένεια Μητσοτάκη

Ο πρώην υπουργός, σε συνέντευξή του στον Βήμα FM κατηγόρησε τη Ζωή πως «μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει!», ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση των βιασμών που έχει αναλάβει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (για την οποία υπήρξε πόλεμος ανακοινώσεων τις προηγούμενες μέρες) είπε: «είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα;».

«Η Αριστερά της χώρας διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο. Είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα.

Μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει! Έχετε δει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που μπήκε η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, να μιλά για οικογενειοκρατία και νεποτισμό; Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός», δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για την Κωνσταντοπούλου που “καλύπτει βιαστή”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε