Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιοι υπουργοί ανέλαβαν πρωί και ποιοί καθυστέρησαν!

Διαβάστε ποιοί υπουργοί και υφυπουργοί έφτασαν στα γραφεία τους για να πιάσουν δουλειά Σαββατιάτικα, αφού ο πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος έχει ζητήσει τα σημειώματα για τις προγραμματικές τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΤ, πρωινός έφτασε στο υπουργείο Εσωτερικών ο παλιός γνώριμος από την κυβέρνηση Σημίτη, Τάσος Γιαννίτσης. Ο υπουργός είχε συνάντηση με την κ. Γεννηματά και τον κ. Κουκουλόπουλο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. “Δεν είμαστε για πολλές κουβέντες” ανέφερε προσθέτοντας ότι καλό είναι να μην μιλάμε για τις “προθέσεις” μας αλλά να κρινόμαστε από το αποτέλεσμα.

Εννιά η ώρα έφτασε στο Πεντάγωνο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε για την αμυντική κατάσταση της χώρας και συναντήθηκε με τους αργηχούς των τεσσάρων Σωμάτων.

Νωρίς νωρίς βρέθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών και ο Σταύρος Δήμας ο οποίος επισήμανε μιλώντας σε δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης ότι η χώρα δεν έχει μόνον οικονομικά προβλήματα, αλλά και αξιοπιστίας ενώ δεσμεύτηκε να εργαστεί προς την αποκατάσταση της διεθνούς αξιοπιστίας σε συνεργασία με τους ομογενείς.

Πρωί έφτασε στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ο νέος υπουργός, Μάκης Βορίδης, που είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και στελέχη. Μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΤ έκανε λόγο για “αίσθημα ευθύνης” που νιώθει για την ανάληψη του θώκου, ενώ φέρεται αποφασισμένος να τρέξει γρήγορα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις της Συνόδου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου.

Από τις δέκα βρέθηκε στο παλαιό υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στον Πειραιά και ο νέος αρμόδιος υφυπουργός για τα θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Γεωγιάδης τόνισε ότι τα προβλήματα της Ναυτιλίας είναι πολλά και “έδειξε” προς τους εφοπλιστές καλώντας τους να παρέχουν στήριξη.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παπαδήμος τα ”έχωσε” στους προηγούμενους και έβαλε στην ”μπρίζα” τους υπουργούς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε