Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέλιος Παππάς: Απάντηση ΝΔ στο Μαξίμου με… βιογραφικά

Στέλιος Παππάς
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ο Στέλιος Παππάς πήρε τη θέση του νέου προέδρου του ΟΑΣΘ και ο πόλεμος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαίνεται με απανωτές ανακοινώσεις!

Ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού ΨΗΤΤΕ, Νίκου, διορίστηκε αμισθί στην θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ και κάπως έτσι οι κόντρες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης…. αναζωπυρώθηκαν!

Οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη και -μέχρι στιγμής- τον τελευταίο λόγο είχε η Νέα Δημοκρατία. Η Πειραιώς απάντησε στην ανακοίνωση που είχε εκδόσει νωρίτερα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στην οποία ανέφερε πως “ο Στέλιος Παππάς έχοντας πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα” και εξαπέλυε σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση, τονίζοντας πως “μία παράταξη η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό”.

Η απάντηση της ΝΔ συντηρεί το ζήτημα και στην ανακοίνωσή της τονίζει: “Είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ των εκατοντάδων βιογραφικών που υπεβλήθησαν για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, αυτό του κ. Παππά ήταν το καλύτερο…
 
Κατά σύμπτωση βέβαια ο κ. Παππάς είναι πατέρας του Υπουργού και στενού φίλου του πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παππά».
 
Υ.Γ. Φανταζόμαστε ότι η επιλογή του κ. Ντίμη Αργυρόπουλου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος. Και αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να «φυτέψουν» μια σφαίρα στον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις