Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Την είπαν καλτσοδέτα και ζητάει την παραπομπή τους στο πειθαρχικό

Την είπαν καλτσοδέτα και ζητάει την παραπομπή τους στο πειθαρχικό

Η Εύα Καϊλή ζητεί να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ ο Σωκράτης Ξυνίδης (την είχε αποκαλέσει καλτσοδέτα) και οι κύριοι Καστανίδης και Κουτμερίδης.

Αρχές Νοεμβρίου και η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ “βράζει” για ακόμα μια φορά. Ακόμα προσπαθούν όλοι να συνέλθουν από το Δημοψήφισμα.

Ήδη η Εύα Καϊλή είχε ταχθεί κατά του δημοψηφίσματος και είχε πει ότι δεν πρόκεται να δώσει ψήφο εμπιστοσυνης. Λίγο μετά την ομιλία Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Κ.Ο η Ευα Καϊλή έχει σηκωθεί όρθια και φωνάζει γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης ακούγεται να λέει: “Σιγά την καλτσοδέτα!”. Aυτά στις 4 Νοεμβρίου.

Το ίδιος βράδυ ο Χάρης Καστανίδης δηλώνει για την Εύα Καϊλή: “Μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το… κάδρο της πολιτικής.”

Στις 5 Νοεμβρίου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης δίνει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, και δηλώνει μεταξύ άλλων για την Εύα Καϊλή : “Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική”.

Έτσι, τώρα, η Εύα Καϊλή ζήτησε να σταλούν στο πειθαρχικό του κόμματος οι βουλευτές Καστανίδης, Ξυνίδης και Κουτμερίδης καθώς όπως δήλωσε η βουλευτής δέχθηκε προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια από τους τρείς βουλευτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός ελέγχου οι βουλευτές: Ξυνίδης σε Καϊλή: “Σιγά την καλτσοδέτα”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε