Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το πρόγραμμα του Όλι Ρεν στην Αθήνα

ΦΩΤΟ REUTERS

Οι προσπάθειες δημοσιονομικής σταθεροποίησης, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και γενικότερα οι τρόποι ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας είναι στο επίκεντρο της επίσκεψης Ρεν στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα του κ. Ρεν έχει ως εξής:

-Στις 11.00 ο κ. Ρεν συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο. (Διαβάστε περισσότερα)

-Στις 12.05 έγινε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φ. Πετσάλνικο και ακολούθως εκφώνησε ομιλία στα μέλη των Επιτροπών Οικονομικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής. (Διαβάστε περισσότερα)

– Αμέσως μετά ο φινλανδός επίτροπος παρακάθησε σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Προβόπουλος και ο πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κ. Π. Θωμόπουλος.

Ο κ. Ρεν στη συνέχεια σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στηρίζει το έργο της Τράπεζας της Ελλάδος.
 Όπως ανέφερε ο ίδιος, το πρόβλημα στην περίπτωση της Ελλάδος ήταν κυρίως δημοσιονομικό και όχι στον τραπεζικό τομέα. Ωστόσο, ανέφερε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έλαβε εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέτρα για να διασφαλίσει την σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Στο γεύμα συμμετείχαν ακόμη, μεταξύ άλλων, το μέλος της Τρόικας Σερβάζ Ντερούζ και ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ.

– Συνάντηση μιας ώρας είχαν μετά τις 3 το μεσημέρι ο κ. Ρεν με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.

-Στις 16.30 έχει προγραμμαρτιστεί συνέντευξη τύπου του Επιτρόπου στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

-Το βράδυ, ο κ. Ρεν θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα των επαφών του συμμετέχοντας σε δείπνο που παραθέτει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε