Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

#tourkokratia_syriza: Ίσως το καλύτερο γλέντι του Twitter με… Βαγενά στο προσκήνιο!

Φωτό twitter / @Taxideutis
Φωτό twitter / @Taxideutis

Η φράση “καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς” φαίνεται πως σήμερα θα… τριγυρίζει το μυαλό της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Άννας Βαγενά. Η -άτυχη είναι η αλήθεια- δήλωσή της περί τουρκοκρατίας έχει κάνει το Twitter να… πανηγυρίζει!

“Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές. Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες”.

Τάδε έφη Άννα Βαγενά σήμερα και προκάλεσε φυσικά “τσουνάμι” αντιδράσεων. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό StigmaFm της Ζακύνθου και θέλοντας να υπερασπιστεί ακόμα περισσότερο αυτό το οποίο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ένα… βήμα πριν καταψηφίσει την περασμένη Κυριακή είπε ακόμα:

“Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος”.

Όπως είναι λογικό, στο Twitter πέχει στηθεί… πανηγύρι! Πολλές φορές οι χρήστες του μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου, ωστόσο με την αφορμή του… #tourkokratia_syriza έχουν δώσει ρεσιτάλ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε