Πολιτική

Τσίπρας μετά τη συνάντηση με Ολάντ και Μέρκελ: Είμαι αισιόδοξος

Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε ότι είναι αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

“Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε σύντομα να φτάσουμε σε σταθερή, μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος – και η Ελλάδα θα επιστρέψει με συνοχή στην ανάπτυξη. Είμαι αισιόδοξος” δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης στη Ρίγα.

“Η συζήτηση χθες το βράδυ με την Καγκελάριο ‘Αγκελα Μέρκελ και τον Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ήταν πολύ εποικοδομητική, σε πολύ καλή και φιλική ατμόσφαιρα” ανέφερε, επίσης, ο κ. Τσίπρας.

Είχε προηγηθεί η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ πως χρειάζεται ακόμη πολύς δρόμος με την τελική συμφωνία, με την Γερμανίδα καγκελάριο να παραπέμπει την Ελλάδα στους… “θεσμούς”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σοφία Τουντούρη για Γιάνη Βαρουφάκη: Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί του πυροδότησαν κύμα σεξιστικών επιθέσεων στο διαδίκτυο
Η Σοφία Τουντούρη καταγγέλλει ότι οι προσβολές του Γιάνη Βαρουφάκη δεν αφορούσαν μόνο την επαγγελματική της ιδιότητα, αλλά στόχευαν και στην προσωπικότητά της
Ο Γιάνης Βαρουφάκης με τη δημοσιογράφο Σοφία Τουντούρη στο συνέδριο «Regional Growth Conference» στην Πάτρα
2
Μητσοτάκης στο TikTοk για την επέμβαση στη Νομική: Τώρα κύριε Πρύτανη είναι η σειρά σας να κάνετε τη δουλειά σας
«Εμείς αποδώσαμε χώρους που ήταν υπό κατάληψη για δεκαετίες, όπως κάναμε χθες στη Νομική. Τώρα κύριε Πρύτανη, είναι η σειρά σας να κάνετε τη δική σας δουλειά», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης