Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσίπρας: Θέλουν την ικανοποίηση των δανειστών και όχι των εργαζόμενων Ελλήνων

Τσίπρας: Θέλουν την ικανοποίηση των δανειστών και όχι των εργαζόμενων Ελλήνων

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε αποψινή ομιλία του στην Παλλήνη άφησε αιχμές για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Για το πολιτικό σύστημα που «βρίσκεται σε πανικό» και για ένα πολιτικό προσωπικό που θέτει ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των δανειστών και όχι των Ελλήνων εργαζομένων έκανε λόγο ο Α. Τσίπρας.

Επίσης εξαπέλυσε οξύτατη επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τόσο για τον Ειδικό Λογαριασμό που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη βουλή για την κατά προτεραιότητα εξόφληση των δανείων που παίρνει η χώρα, όσο και για την ψήφιση από τη βουλή του συμβιβασμού με την SIEMENS. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «είναι η ώρα να απαλλαγούμε από αυτούς».

Η κατάσταση στην κοινωνία έχει φθάσει σε οριακό σημείο, είπε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας στα προαναφερθέντα και τα πρόσφατα γεγονότα, την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα και τον σοβαρό τραυματισμό του προέδρου των φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, θέμα για το οποίο κατήγγειλε την κυβέρνηση για «έλλειμμα δημοκρατίας», ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για τα αποτελέσματα της έρευνας για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο κ. Τσίπρας επανέφερε, κάτι που θα κάνει συνεχώς στο εξής και μέχρι τις εκλογές, το θέμα της ενότητας της αριστεράς τονίζοντας ότι «θα κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου η Αριστερά και οι αντιμνημονιακές-αντινεοφιλελεύθερες δυνάμεις να αντιστοιχηθούν στις απαιτήσεις των καιρών και στην μεγάλη ιστορική τους ευθύνη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε