Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βενιζέλος: “Τρόικα” και στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ – Υποψήφιος σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Βενιζέλος: “Τρόικα” και στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ – Υποψήφιος σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο

Για το ΠΑΣΟΚ «οι πλαστικές και ψευδεπίγραφες εκλογές τελείωσαν», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ανήγγειλε ότι το Κίνημα θα αναθέσει σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία τον έλεγχο των οικονομικών του, για να τηρηθούν όλοι οι κανόνες διαφάνειας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης και στο νομό Ηρακλείου μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο. Είπε επίσης ότι

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρέπει να ξαναδημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης σε ηθική βάση μεταξύ των κομμάτων και των πολιτικών με τους πολίτες.

“Υπάρχει”, είπε, “μια γενικευμένη απαξίωση, μια αντιβουλευτική διάθεση, που ολισθαίνει σε αντικοινοβουλευτική διάθεση, ενώ συμπλήρωσε πως χωρίς πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία. Άλλο η κριτική, άλλο ο εκφασισμός της κοινωνίας”, είπε χαρακτηριστικά.

Για την κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα, που εγκρίθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «αν δεν υπήρχε η κρατική χρηματοδότηση, σε αυτή τη φάση της κρίσης, θα αναγκαζόμασταν να υποχωρήσουμε έναντι των ακραίων πολιτικών δυνάμεων ή να καταφύγουμε σε αδιαφανείς οικονομικούς πόρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ.Παπανδρέου: Θα είμαι υποψήφιος στην Αχαϊα

Παπαδήμος: “Στις 6 Μαϊου οι εκλογές – Διάλυση της Βουλής δεν σημαίνει και διάλυση της κυβέρνησης”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε