Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόμβα Χριστοφάκη: Γυναίκα υπουργός πολέμησε το ψηφοδέλτιό μου

Μετά τις βόμβες από το Θ. Πάγκαλο, βόμβες στο πολιτικό σκηνικό έρχεται να ρίξει και η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Η κ. Χριστοφάκη κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών στο Σαρωνικό λέγοντας ότι η ΝΔ “πούλησε” τον δικό της υποψήφιο στον εκλεγέντα τελικά κ. Φιλιππου – στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – γιατί δεν ήθελε να βγει το ΠΑΣΟΚ. Η κ. Χριστοφάκη καταγγέλει επίσης απειλές εκ μέρους της δημοτικής εξουσίας, λέγοντας μάλιστα ότι “πήγαν και βρήκαν το αφεντικό δύο υποψηφίων του συνδυασμού της και του ζήτησαν να τους απολύσει”.

Ερωτηθήσείσα αν το ΠΑΣΟΚ τη στήριξε η κ. Χριστοφάκη απαντά ότι “όλοι οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ, όλα τα εκλεγμένα μελη αυτή τη στιγμή που κρατούν θέσεις – κλειδιά στην περιοχή ήταν με τον συνδυασμό του Φιλίππου. Βουλευτές που εκλέγονται στην περιοχή είτε κράτησαν μία θέση ουδέτερη ή δεν με βοήθησαν καθόλου”.

“Εκτός από μία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της περιοχής, υπουργό σήμερα της κυβέρνησης, η οπόια έκανε μεθοδευμένο πόλεμο εναντίον του ψηφοδελτίου μας” συνεχίζει η κ. Χριστοφάκη.

“Εναντίον ποιού έκανε πόλεμο; Εναντίον της γυναίκας του Πάγκαλου; Εναντίον της κυβέρνησης της οποίας είναι μέλος; Υποστήριξε τον συδυασμό που υποστήριζε και ο Τσίπρας; Διότι ο κ. Φιλίππου είναι άνθρωπος του Τσίπρα” αναφέρει.

Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι η ίδια μία γυναίκα υπουργό που εκλέγεται στην περιοχή γνωρίζει: την κ. Χριστοφιλοπούλου. Σε αυτό η κ. Χριστοφάκη απαντά: “Ότι είχα να πω το είπα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε