Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χαρδούβελης: Πρέπει να κάνουν το e-mail μου εικόνισμα!

Χαρδούβελης: Πρέπει να κάνουν το e-mail μου εικόνισμα!

Τόσα και τόσα άκουσε για το περιβόητο e-mail του. Τώρα, φαίνεται πως ο Γκίκας Χαρδούβελης παίρνει το αίμα του πίσω. Και όπως λέει, με τέτοια μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, το e-mail του πρέπει να γίνει εικόνισμα!

“Το e-mail Χαρδούβελη θα πρέπει να το κάνουν εικόνισμα και να το προσκυνούν όλοι” λέει ο… “άγιος” Γκίκας σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, σημειώνοντας πως εκείνος είχε προτείνει ήπια μέτρα 980 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα η κυβέρνηση προτείνει για να “κλείσει” τη συμφωνία με τους δανειστές, μέτρα ύψους 8 δισ. ευρώ.

“Και να σκεφθείτε, είναι λάθος που πολλοί νομίζουν ότι δεν είχε εγκρίνει το e-mail η Κομισιόν, γιατί τον Δεκέμβριο ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε ότι η Ελλάδα έκανε πολύ περισσότερα απ’ ό,τι της ζητήθηκε”, τονίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως “θερίζουν αυτά που έσπειραν”.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης είχε και έναν… “καλό” λόγο για τον διάδοχό του, Γιάνη Βαρουφάκη. Τι “αλαζόνα” τον είπε και τι “ξερόλα”…

«Όταν ήρθε η ώρα να παραδώσω στον Βαρουφάκη το υπουργείο, προσπαθούσα να του εξηγήσω τι είδους υποχρεώσεις είχε η χώρα και τι έπρεπε να πληρώσουμε και αυτός όχι μόνο δεν έδινε καμία σημασία σε αυτά που προσπαθούσα να του πω αλλά μου έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρουν, ότι τα ξέρει όλα, ακόμη και πώς συμπεριφέρονται οι υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup και στο Eco/Fin, ότι δεν χρειάζεται τα λεφτά τους, ότι γενικά δεν έχει ανάγκη από χρήματα και ένα σωρό άλλα που όταν σήμερα τα σκέφτομαι γελάω” είπε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε