Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

10 πράγματα που αλλάξαν στα 10 χρόνια που κυκλοφορεί το iPhone!

10 πράγματα που αλλάξαν στα 10 χρόνια που κυκλοφορεί το iPhone!

Το iPhone κλείνει 10 χρόνια ζωής και μαζέψαμε 10 πράγματα που άλλαξε στην καθημερινότητα μας το δημοφιλές smartphone της Apple

Στις 29 Ιουνίου του 2007, η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone που είχε παρουσίασει ο Steve Jobs 6 μήνες νωρίτερα, το οποίο άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνούμε αλλά και τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο μας στην καθημερινότητα μας.
 

 
Με αφορμή τα 10 χρονια ζωής του iPhone, σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που αλλάξε το iPhone στην ζωή μας και αλλά και στην αγορά.
 
Ξεκινάμε λοιπόν:
 
  • Το iPhone έβαλε το ίντερνετ στις τσέπες μας αφού πλέον μέσα από την οθόνη του μπορούμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο και αυτό αρέσει πολύ στους χρήστες αφού όπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία που των εταιριών υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων στις φορητές συσκευές από τις υπηρεσίες φωνής.
  • Το iPhone έκανε την φωτογραφία κάτι εύκολο και μέρος της καθημερινότητας μας αφού πλέον η κάμερα του πολύ καλή ποιότητα και μπορούμε πολύ εύκολα να μοιραστούμε τις φωτογραφίες με τους φίλους μας πολύ εύκολα και γρήγορα
  • Το AppStore άλλαξε τον τρόπο που δημιουργείται και διανέμονται οι εφαρμογές αφού μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να δει τι θέλει και τι χρειάζεται και ανάλογα να κατεβάσει και να διαμορφώσει τη συσκευή του
  • Οι εφαρμογές άλλαξαν τον τρόπο που δουλεύουμε αφού πλέον κάποιος μπορεί να κάνει στην οθόνη του iPhone οτι κάνει και στον υπολογιστή του ενώ παράλληλα με τη χρήση των τεχνικών χαρακτηριστικών του τηλεφώνου όπως είναι το GPS, το γυροσκόπιο και πολλά αλλά δημιουργήθηκαν νέες αγορές και νέες υπηρεσίες. 
  • Το iPhone άλλαξε τις καταναλωτικές μας συνήθειες με τις εφαρμογές να μας επιτρέπουν να παραγγέλνουμε αυτά που θέλουμε και να μην χρειάζεται να περιμένουμε σε ουρές καταστημάτων για να πληρώσουμε.
  • Το iPhone μας έχει κάνει πιο αντικοινωνικούς αφού μέσα από την οθόνη του μπορούμε και μιλάμε με τους φίλους μας μέσω των κοινωνικών δικτύων και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να μην επικοινωνούμε τόσο στην καθημερινότητα μας.
  • Το iPhone άλλαξε τον τρόπο που διαφημίζονται οι εταιρίες με την ανανέωση του mobile advertising κάνοντας το Facebook και τη Google τους δύο βασικούς παίχτες της αγοράς αποσπώντας μερίδιο της διαφημιστικής πίτας από τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.
  • Το iPhone “άλλαξε” ακόμα και την Apple αφού από Apple Computers που πούλαγε υπολογιστές και software γι’ αυτούς έγινε Apple inc που πλέον πουλάει κινητά, tablets, υπολογιστές, mp3 players και πολλά ακόμα.
  • Το iPhone έκανε την Apple την πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο
  • Το iPhone άλλαξε τα κινητά τηλέφωνα αφού βλέποντάς το οι άλλες εταιρίες κινητών προσπάθησαν να την ανταγωνιστούν με επιτυχία μόνο όταν αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν όλες το Android στις συσκευές τους.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε