Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γιατί το Facebook θέλει να προσλάβει 3.000 νέους υπαλλήλους;

Γιατί το Facebook θέλει να προσλάβει 3.000 νέους υπαλλήλους;

3000 νέοι υπάλληλοι αναμένεται να προσληφθούν μέσα στον επόμενο μήνα από το Facebook προκειμένου να ενδυναμωθεί η ομάδα ελέγχου των δημοσιεύσεων των χρηστών

Με στόχο να προστεθεί επιπλέον έλεγχος τα βίντεο και τις μεταδώσεις που γίνονται μέσα από το Facebook ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το Facebook θα προσλάβει 3000 νέους υπαλλήλους που θα ελέγχουν τα βίντεο που δημοσιεύουν οι χρήστες του.
Το τμήμα που ελέγχει τα videos μέχρι σήμερα έχει 4.500 υπαλλήλους και μετά την προσθήκη των νέων υπαλλήλων ο  αριθμός αυτός θα γίνει 7.500 σε όλο τον κόσμο.
Μην ξεχνάμε ότι ο αριθμός είναι λογικό να ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να ανέβει κι άλλο αφού οι μηνιαίοι χρήστες του Facebook πλησιάζουν τα 2 δισεκατομμύρια και όπως φαίνεται με τον ρυθμό ανάπτυξης που έχει το Facebook μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα τους έχει ξεπεράσει.
Οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο έλεγχος των δημοσιεύσεων παίζει σημαντικό ρόλο για το Facebook αφού πολύ εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διασπορά ψεύτικων ειδήσεων και την προβολή ακατάλληλου περιεχομένου.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε