Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps

Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps

Οι χρήστες του Google Maps σε όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται το σημείο που βρίσκονται στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο με όποιον θέλουν

Οι χρήστες Android ή iOS συσκευών, θα μπορούν πολύ σύντομα να μοιράζονται το σημείο που βρίσκονται στο χάρτη σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους ή με όποιον άλλον θέλουν οι οποίοι θα μπορούν να δουν την τοποθεσία τους μέσα από το κινητό τους ή ακόμα και από τον υπολογιστή. 
Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ανοίξει το πλαϊνό μενού ή να πατήσει την μπλε τελεία που αναπαριστά το σημείο που βρίσκεται στον χάρτη και στη συνέχεια την νέα επιλογή «Κοινοποίηση τοποθεσίας», με τον ή τους χρήστη/χρήστες που θέλει και φυσικά για πόσο χρόνο θα ισχύει αυτό.
Ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο με τις Google επαφές του, ή ακόμα και με φίλους ή συγγενείς, στέλνοντας τον σχετικό σύνδεσμο μέσα από τις αγαπημένες του εφαρμογές μηνυμάτων. Όταν την μοιράζεται, οι άνθρωποι που έχει επιλέξει μπορούν να την βλέπουν στον χάρτη τους. Επίσης, πάνω  από την πυξίδα στον χάρτη του θα φαίνεται ένα εικονίδιο για όση ώρα μοιράζεται την τοποθεσία που βρίσκεται. Αν αλλάξει γνώμη μπορεί απλά να σταματήσει την κοινοποίηση οποιαδήποτε στιγμή.

Η κοινοποίηση τοποθεσίας στο Google Maps θα παρουσιαστεί σύντομα παγκοσμίως, και όλοι οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να μοιράζονται με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες δύο πολύ σημαντικά στοιχεία: πού είναι και πότε θα φτάσουν εκεί που πηγαίνουν.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε