Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Super Mario ρίχνει την μετοχή της Nintendo!

Ο Super Mario ρίχνει την μετοχή της Nintendo!

Η Nintendo κυκλοφόρησε το πρώτο της παιχνίδι για iOS συσκευές και όπως φαίνεται παρά τα εκατομμύρια downloads που είχε, η της μετοχής της έπεσε

Με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Super Mario Run στις iOS συσκευές η τιμή της μετοχής της Nintendo είδε άνοδο 18% πράγμα που όπως φαίνεται πίστευε ότι θα συνεχιστεί και με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. 
Παρά το γεγονός ότι από την ημέρα κυκλοφορίας του (15 Δεκεμβρίου) το Super Mario Run έχει πάνω από 37 εκατομμύρια downloads η τιμή της μετοχής της Nintendo ενώ θα περίμενε κανείς να ανέβει έχει πτώση 11% και αυτό γιατί το παιχνίδι έχει πάρει πάνω από 15.000 αρνητικές κριτικές από χρήστες που θέλουν να παίξουν ολόκληρο το παιχνίδι και για να το κάνουν αυτό, πρέπει να πληρώσουν 10€.

Έτσι οι περισσότεροι χρήστες υποστηρίζουν ότι το δωρεάν παιχνίδι τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα και η τιμή του Super Mario Run είναι πολύ υψηλή σε σχέση με άλλους δημοφιλείς τίτλους στο AppStore.
Τώρα πρέπει να δούμε τι κινήσεις θα κάνει η Nintendo (αν τελικά κάνει) για να μπορέσει να ικανοποιήσει τα παράπονα των χρηστών
 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε