Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν ελάττωμα στο σχεδιασμό τους;

Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus έχουν ελάττωμα στο σχεδιασμό τους;

Πολλοί είναι οι χρήστες iPhone 6 και iPhone 6 Plus που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την οθόνη της συσκευής τους η οποία φαίνεται να τρεμοπαίζει και εντέλει σταματά να ανταποκρίνεται στην αφή.

 
Η υπηρεσία iFixit , η οποία βοηθά ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να διορθώσουν τις συσκευές τους, δημοσίευσε πρόσφατα μια εκτενή αναφορά παρέχοντας αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα, την οποία και απέστειλε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα χιλιάδες μέλη της.
Σύμφωνα με την εταιρία το πρόβλημα βρίσκεται στην αποσύνδεση δύο chip από ένα κύκλωμα πράγμα που εντοπίζεται σε πολλές συσκευές iPhone 6 Plus αλλά και σε λιγότερα iPhone 6 που είχαν κυκλοφορήσει το 2014.
«Οποιαδήποτε εταιρεία επισκευών κι αν ρωτήσαμε όλες μας είπαν ότι το πρόβλημα είναι πολύ κοινό», αναφέρει η.
Η  iFixit υποστηρίζει ότι ένα σπάσιμο στα σημεία συγκόλλησης που χρησιμεύει για τη σύνδεση των δύο chip έχει ως αποτέλεσμα αυτά να χάνουν την επαφή. Τα chip αυτά χρησιμοποιούνται ώστε η συσκευή να «αντιλαμβάνεται» τις κινήσεις αφής που γίνονται στην οθόνη.
Η εταιρία προτείνει ότι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων συσκευών που αντιμετωπίζουν το εν λόγω πρόβλημα μπορούν να διορθώσουν μόνοι τους τη δυσλειτουργία πιέζοντας προς τα κάτω την οθόνη ή περιστρέφοντας τη συσκευή, προκαλώντας έτσι την επανασύνδεση των chip. Ωστόσο, αναφέρεται ότι ακόμα και αυτό κάποια στιγμή σταματά να είναι αποτελεσματικό.
Για την ώρα  η Apple δεν έχει προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις κατηγορίες.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε