Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τα smartphones της Wiko έρχονται στην Ελλάδα

Τα smartphones της Wiko έρχονται στην Ελλάδα

Η Wiko, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphones στην Ευρώπη, επενδύει στην Ελλάδα και εγκαινιάζει την παρουσία της

Έχοντας εδραιώσει μια ισχυρή θέση σε περισσότερες από τριάντα χώρες σε μόλις πέντε χρόνια, η Wiko, η γαλλική εταιρεία smartphones, εγκαινιάζει την παρουσία της στην Ελλάδα με ένα χαρτοφυλάκιο επτά smartphones. Τα smartphones Wiko, #2 στη Γαλλία και #4 στην Ευρώπη, είναι τώρα διαθέσιμα για τους Έλληνες καταναλωτές που θέλουν να απολαύσουν κορυφαία τεχνολογία, πρωτοποριακό σχεδιασμό, ελκυστικά χρώματα και εξαιρετική ποιότητα. 
 
Η Wiko, με πωλήσεις 10 εκ. συσκευές το 2016, έχει γίνει ευρέως γνωστή ως Game Changer, δηλαδή ως εταιρεία που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού με την απομυθοποίηση της τεχνολογίας, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς, με εξαιρετική σχέση ποιότητας- επιδόσεων – τιμής και εντυπωσιακά απλή πλοήγηση.
 
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την λειτουργία μας στην Ελλάδα, προσθέτοντας μία “γαλλική πινελιά” στην τοπική αγορά smartphones. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τον “Game Changer” χαρακτήρα μας, να αλλάξουμε δηλαδή τους όρους του παιχνιδιού της αγοράς. Παρά την ιδιαίτερα κατακερματισμένη τοπική αγορά, βλέπουμε μια ευκαιρία στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι με την υποστήριξη των τοπικών μας εταίρων θα επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας, διευρύνοντας την παρουσία μας και το δίκτυο διανομής μας, τόσο στα κανάλια λιανικής όσο και στους παρόχους», σχολίασε ο Σιμόνε Τορνάγκι, Area Director Wiko Southern Europe.
«Η Wiko στην Ελλάδα -όπως και σε όλες τις άλλες χώρες- θέλει να απευθυνθεί στους millennials που κοιτούν πέρα από τα καθιερωμένα, σε καταναλωτές που αναζητούν το μέγιστο των εμπειριών και που δεν θέλουν να ξοδεύουν χρήματα για τα «περιττά». Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζουμε επίκαιρα smartphones υψηλών επιδόσεων, σε προσιτές τιμές!» δήλωσε ο Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων της Wiko Ελλάδας.
Η επιτυχία της Wiko βασίζεται στην ικανότητα της εταιρείας να κάνει προσβάσιμη την τεχνολογία στο ευρύ κοινό, επιτυγχάνοντας τη σωστή ισορροπία μεταξύ τεχνολογίας, σχεδιασμού, ποιότητας και τιμής, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε κατηγορία τιμών. Παράλληλα, η Wiko επενδύει στην επικοινωνία με τα community χρηστών και ακούει τις ανάγκες τους μέσα από ανοιχτά διαδραστικά κανάλια, γεγονός που έχει αποδειχθεί καθοριστικό για την επιτυχία της εταιρείας, καθώς έτσι μπορεί και απαντά με ένα ευρύ φάσμα κινητών τηλεφώνων που καλύπτει κάθε τους ανάγκη.
 
Τα διαθέσιμα προϊόντα της Wiko που θα δούμε στην ελληνική αγορά είναι το Sunny είναι εξαιρετικά εύκολο στο χειρισμό και τη χρήση! Αποτελεί τον ιδανικό καθημερινό  «σύντροφο» με μικρές διαστάσεις (4’’ οθόνη) και 5 pop χρώματα. Βγαίνει με κάμερα 5ΜΡ και φανταστικά χαρακτηριστικά, όπως λειτουργία πανοραμικής λήψης ιδανική για τοπία, λειτουργία λήψης χαμόγελου και λειτουργία νυχτερινής λήψης. 
 
Το Sunny έχει 4πύρηνο επεξεργαστή και 8GB ROM με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 64GB με τη χρήση κάρτας micro-SD επιτρέποντας στο χρήστη να απολαμβάνει μία εύκολη πλοήγηση. Τρέχει με λειτουργικό Android Marshmallow 6.0.
Το Jerry διαθέτει μία εξαιρετικά φινετσάτη μεταλλική σχεδίαση, με όμορφα ολόφρεσκα χρώματα και με κορυφαία απόδοση. Η οθόνη 5’’ είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία IPS για ασυναγώνιστη ικανότητα ανάγνωσης και προβολής οποιουδήποτε περιεχομένου πολυμέσων. Για την ψυχαγωγία φροντίζουν ο 4πύρηνος επεξεργαστής και το λειτουργικό Android Marshmallow 6.0, όπως και οι δύο κάμερες, η κύρια κάμερα 5ΜΡ και η μπροστινή 2ΜΡ. Επίσης διαθέτει ROM 8GB, που μπορεί να επεκταθεί μέχρι τα 72GB με χρήση κάρτας micro-SD, 4-πύρηνο επεξεργαστή και RAM 1GB για απρόσκοπτη πλοήγηση.
Το Lenny 3 έρχεται με όμορφη μεταλλική σχεδίαση για φινετσάτη εμφάνιση και με οθόνη HD 5’’ με τεχνολογία IPS. Πίσω κάμερα 8ΜΡ και μπροστινή κάμερα 5ΜΡ με φλας οθόνης για να απολαμβάνει ο χρήστης και πανοραμικές λήψεις και τέλειες selfies. Τρέχει με Android Marshmallow για ομαλή πλοήγηση, Η 16GB ROM επεκτείνεται στα 80GB με micro SD ενώ η συσκευή διαθέτει και υποδοχή dual SIM.
Το FREDDY το οποίο έχει ενσωματωμένο 4G LTE, όπου χρήστης απολαμβάνει streaming, αναρτήσεις και σερφάρισμα με κορυφαία ταχύτητα! Ο ισχυρός 4-πύρηνος επεξεργαστής Qualcomm καλύπτει τις πολλαπλές εργασίες και εξασφαλίζει ομαλή πλοήγηση.  Με τη μεγάλη του οθόνη 5”, η θέαση είναι απόλαυση! Χάρη στην τεχνολογία ΙΡS, το Freddy έχει καθαρή εικόνα από σχεδόν κάθε θέση. Το Freddy έρχεται με Android Marshmallow. Η κύρια κάμερα 5MP και η selfie κάμερα 2MP θα ξετρελάνουν τον χρήστη με μια διασκεδαστική, ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη εμπειρία με διασκεδαστικά χαρακτηριστικά. Τέλος, με το WiCube, μια διαδραστική και μοδάτη θήκη, το Freddy παραμένει τόσο συνδεδεμένο, όσο και τέλεια προστατευμένο!
Το Robby είναι ένα 3G phablet με οθόνη HD 5,5″ με τεχνολογία IPS για εξαιρετική ικανότητα ανάγνωσης και προβολής από οποιαδήποτε γωνία θέασης ενώ η  οθόνη «full lamination» δίνει ζωηρότερες εικόνες και εντονότερες αντιθέσεις. Επιπλέον, η οθόνη έχει φωτεινότητα 500 nits, που εξασφαλίζει μέγιστη ορατότητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εξωτερικού φωτισμού. Έχει πίσω κάμερα 8MP με φακό f/2.0 και εμπρός κάμερα 5ΜΡ με φλάς για selfies. Tα Dual Speakers του υποστηρίζονται με ειδική τεχνολογία λογισμικού, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό 3D ηχητικό αποτέλεσμα, που ονομάζεται Auro 3D sound.
Το Tommy έχει μια ελκυστική λεπτή σχεδίαση, και διατίθεται με 5’’ HD οθόνη, με IPS & on-cell τεχνολογία, που εξασφαλίζει τέλεια δυνατότητα ανάγνωσης από οποιαδήποτε γωνία, ενώ η τεχνολογία On-cell αυξάνει τη φωτεινότητα, επειδή η οθόνη βρίσκεται πιο κοντά στο γυαλί, ιδανική για video, gaming και streaming! To Tommy διαθέτει επίσης έναν 4-πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm ® και διπλό μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα φωνής. Το Wiko UI διευκολύνει τη χρήση, τρέχει με λειτουργικό Marshmallow 6.0, έχει μία φοβερή κάμερα 8ΜΡ με απίθανες δυνατότητες όπως το Πορτραίτο, το Πανόραμα και επαγγελματικές επιδόσεις. Η εμπρός κάμερα είναι 5ΜΡ με φλας οθόνης, που σημαίνει ότι η οθόνη φωτίζει τα πρόσωπα των φωτογραφιζόμενων.
Τέλος το Ufeel είναι ένας φρέσκος συνδυασμός υλικών και χρωμάτων, που συνδυάζει μέταλλο, εφέ πέτρας, έντονες αντιθέσεις και έναν καμπύλο φακό 2.5 D, για μια υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά στιλάτη εμφάνιση. Με μια φωτεινή οθόνη HD προσφέρει ολοζώντανη εμπειρία πολυμέσων, μια εκπληκτική κάμερα και, το κυριότερο… έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος με τη δυνατότητα προσαρμογής έως και 5 δακτυλικών αποτυπωμάτων για 5 διαφορετικές χρήσεις! Ο χρήστης μπορεί να ορίσει 5 προσαρμοσμένες ενέργειες για απευθείας πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές του, τις λειτουργίες που χρησιμοποιεί περισσότερο ή για να καλεί το αγαπημένο του/της πρόσωπο στη στιγμή, χρησιμοποιώντας μόνο ένα δάχτυλο και έτσι να κάνει την ψηφιακή του εμπειρία πραγματικά προσωπική! 

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε