Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι νέο φέρνει το PES 2018;

Τι νέο φέρνει το PES 2018;

Το νέο PES 2018 ανανεώνεται και θα ανεβάσει τον πήχη στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια προσφέροντας μοναδική εμπειρία gameplay

 
Κανένας τομέας του PES 2018 δεν είναι ίδιος με την προηγούμενη έκδοση. Από αλλαγές στο gameplay μέχρι Online Co-Op, Random Selection Match, και πλήρης ανανέωση της παρουσίασης και των μενού με ρεαλιστικά μοντέλα παικτών και νέες εικόνες.
Το PES 2018 μπαίνει επίσημα στον κόσμο των eSports με ενσωματωμένο PES League σε όλα τα Online modes περιλαμβανομένου και του 3v3 που θα δίνει συνεχώς στους νικητές χρηματικά έπαθλα! Αυτό, μαζί με την πλήρη ανανέωση της έκδοσης PC σε επίπεδα PlayStation 4 είναι μόνο λίγες από τις αλλαγές που θα προσφέρει η νέα σειρά.

 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα αλλάζουν και βελτιώνονται, στο νέο PES 2018
 
GAMEPLAY MASTERCLASS – Το πιο διάσημο gameplay του κόσμου είναι πλέον τελειοποιημένο ώστε να προσφέρει την αυθεντικότητα του πραγματικού ποδοσφαίρου. Στρατηγικοί ελιγμοί και ντρίμπλες δίνουν στον παίκτη μεγαλύτερο έλεγχο στην κατοχή, με την προσθήκη του shielding για την προστασία της μπάλας καθώς και απλές κινήσεις των μοχλών που θα ενεργοποιούν ρεαλιστικές κινήσεις ντρίμπλας για να μπερδέψεις τον αμυντικό. Το σύστημα Real Touch+ προσθέτει μία νέα διάσταση στον έλεγχο της μπάλας, με το full body touch να δίνει σε διάφορα σημεία του σώματος τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο κοντρόλ της μπάλας και να δημιουργούν πιο απρόβλεπτη κίνηση, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ κανένα άλλο game μέχρι τώρα. Οι στημένες φάσεις ανανεώθηκαν με το σύστημα FK και PK μαζί με την επιλογή να διαλέξεις και one-player kick-off.
 
PRESENTATION OVERHAUL – Ολοκαίνουριος σχεδιασμός του UI και όλων των μενού, των εικόνων των παικτών με αληθινές φωτογραφίες για όλους τους παίκτες ακόμα και στο gameplan και στο myClub, που δίνει στο παιχνίδι τηλεοπτική αίσθηση.
 
PES LEAGUE INTEGRATION – PES League μέσα στο game που δίνει συνέχεια χρηματικά έπαθλα. PES League στα myClub, στο Random Selection Match αλλά και στο 3v3 co-op! Βρείτε από τώρα τους 2 συμπαίκτες σας!
 
ONLINE CO-OP – Νέα modes για online 2v2 και 3v3 co-op, και με υποστήριξη local guests για co-op με τους φίλους σου από το σπίτι σου. Ανεβάστε την ομάδα σας με τους φίλους σου στην κορυφή, η παίξτε casual unranked matches για τη φάση.
 
NEW MODES & FEATURES – Το Random Selection Match επιστρέφει σε νέα μορφή και με νέες λειτουργίες. Ζήσε τη ζωή του manager στο Master League με pre-season tournaments και βελτιωμένο σύστημα μεταγραφών, συνεντεύξεις πριν τον αγώνα, σκηνές από τα αποδυτήρια και πολλά άλλα.
 
ENHANCED VISUAL REALITY – Ο ρεαλισμός στα γραφικά είναι αυτός που θα δημιουργήσει την αυθεντική ποδοσφαιρική εμπειρία. Και αυτό φέτος θα γίνει μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια χάρις στο Real Capture. Τα πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος περιλαμβάνουν ρεαλιστικό φωτισμό σταδίου για μέρα και για νύχτα, διαφορετικά γρασίδια και φυσούνες και άλλες 20.000 λεπτομέρειες από πραγματική data που μαζέψαμε από πραγματικά στάδια όπως το Camp Nou και το Signal Iduna Park. Το motion capture των παικτών έχει γίνει σε πραγματικές συνθήκες γηπέδου με αποτέλεσμα να αλλάξει πλήρως το σύστημα των animations, τόσο στις βασικές κινήσεις όπως το περπάτημα, η στροφή και η στάση του σώματος όσο και σε πιο εξειδικευμένες κινήσεις.  Τα μοντέλα είναι και αυτά διαφορετικά με έμφαση στον τρόπο που φορούν την εμφάνισή τους και στο μέγεθος του σορτς. Οι παίκτες έχουν όλοι φωτογραφηθεί σε full body φωτογραφίες με όλα τα χαρακτηριστικά και τα τατουάζ.
 
ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ PC – Η έκδοση του PC Steam είναι τελείως καινούρια σε σχέση με τις παλαιότερες χρονιές. Πρόκειται για μία next-gen έκδοση που μπορεί και εκμεταλλεύεται το hardware των νέων PC τόσο στα γραφικά όσο και στο content.
 
Τέλος το νεο PES 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ στις 13 Ιουνίου η Konami θα κυκλοφορήσει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer που θα μας δωσει περισσότερα στοιχεία.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε