Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα Windows 10 είναι τα τελευταία Windows που θα δούμε;

Τα Windows 10 είναι τα τελευταία Windows που θα δούμε;

Σύμφωνα με δηλώσεις ενός προγραμματιστή της Microsoft σε συνέδριο της εταιρίας στο Σικάγο, τα Windows 10 θα είναι η τελευταία έκδοση των Windows που θα κυκλοφορήσει η Microsoft.

 
Η δήλωση αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι η Microsoft με τα Windows 10 θέλει να μετατρέψει το λειτουργικό της σε μία υπηρεσία που θα μπορεί να αναβαθμίζεται, χωρίς να έχει άλλες εκδόσεις και γι’ αυτό το λόγο η νέα σχεδίαση των Windows 10 , επιτρέπει στους προγραμματιστές της Microsoft να αναβαθμίσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του λειτουργικού μεμονωμένα και όχι συνολικά, μέσα από μία εντελώς νέα έκδοση.
 
Στην επόμενη αναβάθμιση των Windows 10 που ετοιμάζει η Microsoft για το 2016 το νούμερο 10 θα καταργηθεί από την ονομασία του λειτουργικού και πλέον θα ονομάζεται Windows.
 
Μαζί με την αλλαγή αυτή, η Microsoft ετοιμάζεται να σταματήσει και το μοντέλο επιδιόρθωσης κενών ασφαλείας (Patch Tuesday) που έχει τα τελευταία χρόνια, μιας και πλέον οι ενημερώσεις ασφαλείας θα είναι άμεσες και όχι κάποια συγκεκριμένη μέρα το μήνα.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε