Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αγρίνιο: Αθώα η μητέρα της 5χρονης που έπεσε στο κενό

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε μια συνεδρίαση που διήρκησε δύο ημέρες και η οποία ολοκληρώθηκε χθες, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου έκρινε αθώα (σε πρώτο βαθμό) την μητέρα, η οποία κατηγορούταν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας της 5χρονης κόρης της…

Όπως υπενθυμίζει το thebest.gr όλα συνέβησαν μερικά χρόνια πριν σε διαμέρισμα στην οδό Δημοτσελίου, όταν το κοριτσάκι, του οποίου την επιμέλεια είχε η μητέρα της καθώς το ζευγάρι είχε χωρίσει, έπεφτε νεκρό στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, η πλευρά του πατέρα, η οποία δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, επέρριψε σήμερα και χθες κατά την ακροαματική διαδικασία ευθύνες αποκλειστικά στη μητέρα, η οποία όπως ισχυρίστηκε, έλειπε από το σπίτι εκείνο το βράδυ έχοντας αφήσει μόνο του το κοριτσάκι.

Η 5χρονη βγήκε στο μπαλκόνι, ανέβηκε σε μία καρέκλα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό. Το γεγονός της απουσίας της μητέρας, ενισχύεται όπως πάντα ισχυρίζεται η πλευρά του πατέρα, και από το γεγονός ότι κανείς εκ των γειτόνων δεν άκουσε ουρλιαχτά από την πρώην σύζυγο.

Σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απολογία της κατηγορουμένης, η οποία διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι εκείνη τη βραδιά κοιμόταν δίπλα στο άτυχο κοριτσάκι, το οποίο όπως υπογράμμισε συχνά υπνοβατούσε. Την ώρα λοιπόν του συμβάντος, η ίδια ανέφερε ότι έβλεπε εφιάλτες, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει έντρομη.

Εκείνη τη στιγμή διαπίστωσε ότι η κόρη της έλειπε από δίπλα της. Σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι και μόλις είδε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή βγήκε έξω αντικρίζοντας την 5χρονη νεκρή. Από το ισχυρό σοκ που υπέστη δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ έτρεξε αμέσως στον ακάλυπτο χώρο. Ανέβασε την κόρη της στο διαμέρισμα και εν συνεχεία κατέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου και ζήτησε τη βοήθεια ενός ενοίκου, μαζί με τον οποίο μετέφεραν το άτυχο κορίτσι στο νοσοκομείο.

Στην ερώτηση του εισαγγελέα εάν η μητέρα της θα της κρατούσε το παιδί εφόσον της το ζητούσε για να πάει κάποια βόλτα, η ίδια απάντησε ότι σαφώς και εκείνη θα το έκανε όπως εξάλλου είχε συμβεί κάποιες φορές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε