Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αγρίνιο: H κατάληψη στο σχολείο έληξε με εισβολή έξαλλου πατέρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όταν ο πατέρας πληροφορήθηκε ότι ο γιος του πρωτοστατεί στο να γίνει κατάληψη με κύριο αίτημα τις τιμές του κυλικείου, παράτησε τη δουλειά του και πήγε στο σχολείο…

Στο 3ο Γυμνάσιο είχαμε την -μέχρι στιγμής- πιο χαρακτηριστική περίπτωση στην φετινή εκδοχή των καταλήψεων που γίνονται κάθε χρόνο, επετειακά, στα σχολεία. Εκεί το πρωί μια ομάδα όχι πάνω από 5 παιδιά, έκλεισαν το σχολείο βάζοντας  μια υποτυπώδη αλυσίδα, με αιτήματα όπως οι τιμές στο κυλικείο.

Η κατάληψη έληξε όμως άδοξα καθώς ένας γονιός με κόφτη έκοψε την αλυσίδα που είχε μπει και άφησε όλα τα υπόλοιπα παιδιά να μπουν στο χώρο του σχολείου, όπως επιθυμούσαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Ο γονιός, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ήταν πατέρας ενός από τα παιδιά που επιχείρησαν στην αρχή την κατάληψη!

Ακόμη μια προσπάθεια για κατάληψη έγινε στο 1ο Γυμνάσιο, αλλά σαφώς πιο χαλαρή και διαλλακτική καθώς στην είσοδο του σχολείου μικρή ομάδα παιδιών προέτρεπε την πλειοψηφία να κάνουν κατάληψη, αλλά χωρίς να εμποδίζουν κάποιον. Τελικά όταν δεν υπήρξε συμμετοχή πέρασαν και τα λίγα παιδιά που ήθελαν κατάληψη στην τάξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα:Οφειλέτης πήρε αγκαλιά τον διευθυντή της ΔΕΗ,για να πέσουν στο κενό!

Ζάκυνθος:Καταδικάστηκε ο νεαρός ταξιτζής που μαχαίρωσε στην καρδιά Βρετανό τουρίστα!

Γρεβενά: Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός που βρήκε βοσκός σε δύσβατη περιοχή!

Κρήτη: Κοιμήθηκαν και ξύπνησαν με σεισμό – Δύο νέες δονήσεις!

Φθιώτιδα:Δεν πήγαν όλοι οι τουρίστες στους Δελφούς,για τους αρχαιολογικούς θησαυρούς…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε