Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγρίνιο: Σπαραγμός στην κηδεία του Σπύρου Μπάθα – Στα μαύρα οι γονείς και οι συμμαθητές του [pics]

ΦΩΤΟ από agriniosite.gr
ΦΩΤΟ από agriniosite.gr

Σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία του άτυχου 18χρονου. Ημέρα πένθους στο σχολείο του…

Σπαραγμός και οδύνη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο Αγρίνιο. Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα που στέρησαν την ζωή στο νεαρό, Σπύρο Μπάθα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Σχετικά με τα αίτια θανάτου, η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα και προέκυψε πως στον 18χρονο κατά το τροχαίο προκλήθηκαν κακώσεις στο θώρακα και στο δεξιό κάτω άκρο ενώ ο θάνατος οφείλεται σε τραυματικές ρήξεις στη θωρακική αορτή. ”Το παιδί μου έφυγε άδικα» λέει και ξαναλέει ο πατέρας του.

Μέσα σε κλίμα οδύνης, πόνου και σπαραγμού οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην εξόδιο ακολουθία του 18χρονου Σπύρου, δεν μπορούν να περιγραφούν. Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι, ολόκληρο το Αγρίνιο αποχαιρέτησαν το δικό τους παιδί, που τόσο αναπάντεχα η μοίρα του έκοψε το νήμα της ζωής, σε τόσο μικρή ηλικία.

Η εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και ο περίβολος είχαν πλημμυρίσει από κόσμο. Φίλοι, συμμαθητές του από το 1ο ΕΠΑΛ ήταν εκεί να τον αποχαιρετήσουν. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου νέου και όλοι οι συγγενείς του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το βαρύ χτύπημα της μοίρας. Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο Σπύρος χάθηκε τόσο απροσδόκητα. Στα χείλη όλων ήταν χαραγμένο ένα μεγάλο «γιατί;» για τον άδικο χαμό του παλικαριού.

Πηγή: agriniosite.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε