Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σητεία: Τον μαχαίρωσε με «πεταλούδα» σε πάρκο επειδή του έκανε παρατήρηση

Σητεία: Τον μαχαίρωσε με «πεταλούδα» σε πάρκο επειδή του έκανε παρατήρηση

Ο δράστης μαχαίρωσε τον 43χρονο σε πάρκο στη Σητεία και συνελήφθη λίγο αργότερα. Αιτία της επίθεσης όπως διαπιστώθηκε, στάθηκε μια παρατήρηση που έκανε το θύμα στον δράστη…

Αναστάτωση το βράδυ της Πέμπτης 25 Απριλίου σε πάρκο στη Σητεία, με ένα άτομο να τραυματίζεται και να μεταφέρεται αιμόφυρτο σε νοσοκομείο. Ο δράστης προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν, έσπευσαν ταχύτατα στην περιοχή και του πέρασαν χειροπέδες. Πάνω του βρέθηκε και η «πεταλούδα» που είχε χρησιμοποιήσει για να μαχαιρώσει τον 43χρονο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος από την Γεωργία που ήταν μεθυσμένος, προκαλούσε φασαρία σε πάρκο στην περιοχή της Τουρλωτής στη Σητεία. Ένας 43χρονος του έκανε παρατήρηση προκειμένου να σταματήσει την ανάρμοστη συμπεριφορά με αποτέλεσμα να τον γρονθοκοπήσει και να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη με «πεταλούδα».

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η υγεία του, ενώ ο 27χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Η έξαρση της εγκληματικότητας στη Σητεία προβληματίζει τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και την αστυνομία, που βλέπει τις καταγγελίες να αυξάνονται και τις επιθέσεις να πολλαπλασιάζονται ακόμα και για ασήμαντες αφορμές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις