Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αγρότες: Ένταση στο μπλόκο της Νίκαιας – Έφτασαν τα τρακτέρ [vid]

ΦΩΤΟ από το onlarissa
ΦΩΤΟ από το onlarissa

Κατέφθασαν, λίγο μετά τις 14:00, τα πρώτα τρακτέρ από τα Φάρσαλα και τον Πλατύκαμπο Λάρισας στο μπλόκο της Νίκαιας και λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους και οι συνάδελφοί τους από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Μαζί με τους αγρότες, στο μπλόκο έφτασε και πορεία εργαζομένων, παρουσία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, για να δείξουν, όπως δήλωσαν, με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών.

Σύμφωνα με το onlarisa, προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομικών καθώς δεν τους επετράπη να ανέβουν πάνω στην εθνική οδό. Τα τρακτέρ παρατάσσονται πέριξ της αερογέφυρας, με την κυκλοφορία να γίνεται πλέον από παρακαμπτήριες οδούς.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Τάσος Τσιαπλές, από το μπλόκο της Νίκαιας, δήλωσε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: “Είμαστε εδώ σήμερα, όπου θα στηθεί το μεγαλύτερο μπλόκο των αγροτών, για να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη αλλά και την ενότητα του αγώνα μέχρι την ανατροπή αυτής της πολιτικής. Άλλωστε, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας σταθερά εκφράζει την αναγκαιότητα της κοινής πάλης των εργαζομένων και της φτωχομεσαίας αγροτιάς ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, onlarisa,

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε