Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη:Τραγωδία με 24χρονο που έπεσε σε πηγάδι και σκοτώθηκε!

ΦΩΤΟ από thrakinea.gr

Είχε πάει με δύο φίλους του, να εξερευνήσουν τον χώρο των εγκαταλειμμένων μεταλλείων – Εκεί όμως κρυβόταν μια θανάσιμη παγίδα…

Οι τρεις φίλοι από τη Συκορράχη Έβρου πήγαν στις στοές στα εγκαταλελειμμένα μεταλλεία της Κίρκης, έχοντας μαζί τους μόνο τα κινητά τους τηλέφωνα το ελάχιστο φως των οποίων χρησιμοποιούσαν ως φακούς! Μέσα στο σκοτάδι, ο 24χρονος δεν αντιλήφθηκε ότι οι σανίδες πάνω στις οποίες πατούσε έκρυβαν ένα πηγάδι γεμάτο με νερό.

Οι σανίδες δεν άντεξαν το βάρος του 24χρονου! Υποχώρησαν και ο άτυχος νέος βρέθηκε στο κενό. Μάταια οι φίλοι του τον καλούσαν. Ο άτυχος 24χρονος, γιος ζευγαριού με άλλα έξι παιδιά, είχε ξεψυχήσει χτυπώντας βίαια στα βράχια του τοιχώματος.

Χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής και σύμφωνα με το thrakinea.gr, η σορός του ανασύρθηκε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (23-10-2011).

Το τραγικό περιστατικό ήρθε δυστυχώς να δικαιώσει τους κατοίκους της περιοχής, που εδώ και μήνες φώναζαν και ζητούσαν τη λήψη μέτρων, ώστε να μην μπορεί ο καθένας να πλησιάζει στο σημείο, που σκοτώθηκε ο 24χρονος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε