Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σύλληψη 25χρονου Πακιστανού για απόπειρα βιασμού 16χρονης μετά από εισβολή στο σπίτι της

Ηράκλειο: Σύλληψη 25χρονου Πακιστανού για απόπειρα βιασμού 16χρονης μετά από εισβολή στο σπίτι της

Οι έρευνες των αστυνομικών μετά την καταγγελία για απόπειρα βιασμού ανήλικης στο Ηράκλειο απέδωσαν και ο 25χρονος συνελήφθη. Εφιάλτης για την 16χρονη στο σπίτι που έμενε…

Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού 16χρονης στο Ηράκλειο έγινε στις αρχές του μήνα, με τους αστυνομικούς να αξιοποιούν μια σειρά από στοιχεία και να φτάνουν τελικά στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου Πακιστανού. Η ανήλικη υποστήριξε πως τον είδε ξαφνικά απέναντί της, στο σπίτι που έμενε. Της έβγαλε μαχαίρι και όπως περιέγραψε άρχισε να τρέχει για να βγει από το διαμέρισμα και να ξεφύγει. Τα κατάφερε και έσπευσε σε αστυνομικό τμήμα.

Ο 25χρονος δράστης κατάφερε να μπει στο σπίτι της ανήλικης, το πρωί της 1ης Απριλίου σε περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο Κρήτης, παραβιάζοντας το παράθυρο στο ισόγειο διαμέρισμα.

Η κοπέλα κατάφερε να του αντισταθεί και εκείνος τράπηκε σε φυγή. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενα σπίτια και επιχειρήσεις κατάφεραν να ταυτοποίησουν τον εντόπισαν 24 ημέρες μετά την απόπειρα βιασμού.

Αν και έχει παρέλθει το αυτόφωρο ο 25χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη καθώς δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στη χώρα μας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν πλέον την απόφαση της δικαιοσύνης, για μια υπόθεση που προκάλεσε αντιδράσεις και φόβο στην τοπική κοινωνία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις