Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αναστάτωση από εκρήξεις στο μηχανοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Περικυκλωμένο από περιπολικά, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρέθηκε ξαφνικά το αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων. Κι αυτό γιατί, έγιναν εκρήξεις σε χώρο του αμαξοστασίου λίγο μετά τις 8 το βράδυ…

Σύμφωνα με το trikalanews από τις εκρήξεις ξέσπασε φωτιά την οποία ανέλαβαν να σβήσουν πυροσβέστες, οι οποίοι πήγαν στο σημείο με 4 πυροσβεστικά οχήματα, με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Γιώργο Παπαπολύκαρπο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε έναν πυροσβέστη για το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στον χώρο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Αλέκος Πολυμερόπουλος. Οι εκρήξεις αποδίδονται σε φιάλες υγραερίου χωρίς ωστόσο αυτή την στιγμή να υπάρχει επίσημη εξήγηση, ούτε από την Δημοτική Αρχή, ούτε και από την Π.Υ. Τρικάλων.

Την ίδια ώρα εξαγριωμένοι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούσαν μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου, να φύγει μέσα από την κατοικημένη περιοχή και κατήγγειλαν την ύπαρξη δύο μεγάλων ανεξέλεγκτων, πέριξ του Δημοτικού Αμαξοστασίου, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά των κατοίκων.

Τελικά, περίπου στις 22:00 το βράδυ, κατασβέσθηκε η πυρκαγιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Τρικάλων.

Πηγή: trikalanews.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε