Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων λόγω... βλάβης

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων λόγω... βλάβης
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.09.2011 | 22:29
Πρώτη δημοσίευση: 27.09.2011 | 22:21

Η βλάβη είναι και στα δύο ανεμόμετρα του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δύο πτήσεις της Olympic Air, αφού στην περιοχή του αεροδρομίου έπνεαν ισχυροί άνεμοι μέχρι το απόγευμα και οι ενδείξεις που έδινε ο πύργος ελέγχου στους κυβερνήτες των αεροσκαφών, δεν ήταν αξιόπιστες.

Τα αεροπλάνα έφθασαν μέχρι τα Γιάννινα και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν δεκάδες επιβάτες που ταξίδευαν τόσο προς Ιωάννινα αφού επέστρεψαν πάλι στην Αθήνα, όσο και αυτοί που περίμεναν στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων με προορισμό την Αθήνα.

Στην τρίτη πτήση στις 18.00 από Αθήνα η Olympic Air δρομολόγησε αεροσκάφος ΑΙr-bus μεγάλης χωρητικότητας που συγκέντρωσε εκτός από τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης και όσους είχαν απομείνει από τις δύο προηγούμενες και στα δύο αεροδρόμια, πολλοί από τους οποίους περίμεναν από τις 13.00.

Το Αir-Bus εκτέλεσε το δρομολόγιο χωρίς προβλήματα αφού είχε μειωθεί αισθητά η ισχύς των ανέμων. Από την ΥΠΑ καταβάλλεται προσπάθεια να διορθωθούν οι βλάβες στα ανεμόμετρα του αεροδρομίου, αλλά κανένας δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι αύριο θα είναι όλα έτοιμα για να γίνουν κανονικά οι πτήσεις.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο