Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άργος: Στη φυλακή τα τέρατα που βίαζαν το 12χρονο αγοράκι – Πατέρας και εραστής δεν έπεισαν [pics]

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Τίτλοι τέλους σε ένα φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε το Άργος και όχι μόνο. Το 12χρονο αγοράκι περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στο διαμέρισμα του πατέρα του, που μετατράπηκε σε κολαστήριο…

Ομόφωνα ενόχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης τον πατέρα και τον σύντροφό του από το Άργος οι οποίοι είχαν σοκάρει την κοινή γνώμη τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι βίαζαν τον 12χρονο γιο του πρώτου που πάσχει από νοητική στέρηση! Αν και ο εισαγγελέας ζήτησε την ανώτατη ποινή για τους δυο κατηγορούμενους, το δικαστήριο επέβαλε στον καθένα συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς να τούς αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Έτσι, πρόκειται να οδηγηθούν και οι δυο στις φυλακές.

Η συγκλονιστική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν το άτυχο αγοράκι επέστρεψε στη μητέρα και τη γιαγιά του, μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο σπίτι του διαζευγμένου πατέρα του στο Άργος, όπου εκείνος συζούσε με τον σύντροφο του. Από κάποια λόγια του παιδιού, μητέρα και γιαγιά κατάλαβαν ότι κάτι κακό του είχε συμβεί. Έτσι, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο!

Η κατάθεση του άτυχου παιδιού

Το 12χρονο παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς τα εφιαλτικά βράδια που έζησε στο σπίτι, του κατά τα άλλα πατέρα του. Ένα σπίτι που μετατράπηκε κατ’ επανάληψη σε κολαστήριο για το ίδιο, με τον πατέρα να τον κρατάει από τα χέρια και τον ερωτικό του σύντροφο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του, στο υπνοδωμάτιο. ”Ο μπαμπάς με κρατούσε και εγώ πονούσα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει” είπε το αγγελούδι στους αστυνομικούς που άκουγαν εμφανώς σοκαρισμένοι: ”Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου αλλά ο πατέρας μου, μου έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι” συνέχισε το παιδί για τα όσα βίωνε από τον 35χρονο πατέρα και τον 37χρονο ερωτικό του σύντροφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό της μητέρας και η γιαγιά του παιδιού. Η μητέρα του πατέρα του. Όπως φέρεται να είπε στη μητέρα, ο εγγονός της άρχισε να της λέει για τα όσα περνούσε μέσα στο σπίτι που μετατράπηκε για τον ίδιο σε κολαστήριο. Η γιαγιά έδωσε από τους πρώτους κατάθεση στην αστυνομία και έκαψε τον ομοφυλόφιλο γιο της.

Χθες, οι δράστες στο δικαστήριο αρνήθηκαν τις κατηγορίες, χωρίς, ωστόσο, να αμφισβητήσουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τα οποία τα απέδωσαν σε κακές παρέες που είχε το παιδί όταν έμενε με τη γιαγιά του. Οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν το δικαστήριο, που τους έκρινε ομόφωνα ένοχους.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε