Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αρτέμης Σώρρας: Οι έρευνες στο Αίγιο έβγαλαν λαβράκι – Έφοδος και μία σύλληψη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αστυνομικοί από την Αθήνα έφτασαν στο Αίγιο καθώς υπήρχαν πληροφορίες για κινήσεις του Αρτέμη Σώρρα. Το σχέδιο τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή…

H έφοδος αστυνομικών στο Αίγιο την περασμένη Δευτέρα για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σώρρα κατέληξε στην σύλληψη  19χρονου Πακιστανού που κατηγορείται για συμμετοχή στο φόνο και τον τεμαχισμό ομοεθνούς του στον Πύργο της Ηλείας τον Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» τη μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, έφερε στο φως η σύλληψη του 19χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό νεαρού. Ο δράστης συνελήφθη στις 04.00 τα ξημερώματα σε χωριό κοντά στην πόλη του Αιγίου. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκονταν υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή. Εις βάρος του, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας για ανθρωποκτονία.

Πρόκειται για έναν 19χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να είχε συμμετοχή στον φόνο 30χρονου Πακιστανού και τον τεμαχισμό του πτώματός του, την 21η Μαρτίου, στη Βαρβάσαινα Ηλείας. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και έχουν ήδη συλληφθεί δύο άτομα, ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 23χρονη Ελληνίδα. Καλά ενημερωμένες πηγές, αποκάλυψαν ότι ο πραγματικός λόγος για την παρουσία των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής στο Αίγιο δεν ήταν η σύλληψη του φυγόποινου αλλοδαπού, αλλά ο εντοπισμός του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα.

Και στα τέλη Μαρτίου, εξάλλου, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας (ΥΔΕΖΙ) είχαν ταξιδέψει στη Λακωνία έπειτα από πληροφορίες που ήθελαν τον Σώρρα να κρύβεται σε σπίτι υποστηρικτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» κοντά στην Σπάρτη. Η έρευνα πάντως είχε αποβεί άκαρπη, όπως συνέβη και στην περίπτωση της μυστικής επιχείρησης τη Δευτέρα στο Αίγιο. Αστυνομική πηγή πάντως που ρωτήθηκε σχετικά άφησε να εννοηθεί ότι ο κλοιός γύρω από τον Σώρρα έχει πλέον στενέψει και είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αμετάκλητη καταδίκη του Σώρρα και της συζύγου του για υπεξαίρεση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας η Ασφάλεια Αττικής προχώρησε στη συγκρότηση ειδικής ομάδας για τον εντοπισμό του ζεύγους των καταζητουμένων. Σε αυτό το διάστημα έχουν ελεγχθεί δεκάδες σπίτια συγγενών και υποστηρικτών του Σώρρα σε Αττική, Αχαΐα και αλλού.

Πηγή: Εφημερίδα Καθημερινή

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε