Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Φοβούνται ότι… έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους!

Αχαϊα: Φοβούνται ότι… έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους!

Ο λόγος για τους συγγενείς πλούσιου ηλικιωμένου, που ”φαγώθηκαν” να του φέρουν σπίτι νοσοκόμα και τώρα φαίνεται να το μετανιώνουν…

Μία Ρουμάνα κοντεύει να διαλύσει ολόκληρη οικογένεια από τότε που ανέλαβε καθήκοντα προσωπικής νοσοκόμας ενός ηλικιωμένου! Η υπόθεση απασχολεί τα παιδιά, ακόμα και τα εγγόνια του εν λόγω άνδρα προχωρημένης ηλικίας αφού η αλλοδαπή τους… απαγόρευσε ρητά να πηγαινοέρχονται όποτε θέλουν στο σπίτι του.

Βέβαια για να φθάσουν εκεί είχε προηγηθεί η φύλαξη του ηλικιωμένου για περισσότερο από ένα οκτάμηνο. Ο 83χρονος έμεινε χήρος και οι δυνάμεις του είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν. Παράλληλα όμως αρνιόταν να μετακομίσει από το σπίτι που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του και να φιλοξενηθεί από κάποιο από τα παιδιά του.

Έτσι αυτά αποφάσισαν να βάλουν μικρή αγγελία ζητώντας μία αλλοδαπή να αναλάβει την αποκλειστική φροντίδα του ανθρώπου. Η Ρουμάνα, γύρω στα 50, προσφέρθηκε αμέσως και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο της δουλειάς ενώ είχε και ανάλογες γνώσεις φροντίδας σε άτομα με προβλήματα υγείας.

Όλα κυλούσαν ομαλά και μάλιστα όποτε τα παιδιά ή τα εγγόνια επισκέπτονταν τον παππού, αυτό που έβλεπαν ήταν να έχει αναπτυχθεί μια σχέση πολύ καλής συνεννόησης και εμπιστοσύνης με την αλλοδαπή γυναίκα. Κάθε φορά, όμως, που τα παιδιά πήγαιναν στο σπίτι του ο ίδιος κυριευόταν από αισθήματα έντονης συγκίνησης που τελικά έκαναν περισσότερο κακό αντί για καλό στην κατάστασή του.

Και εκεί ήταν που οι συγγενείς του ηλικιωμένου κυριολεκτικά… έπεσαν από τα σύννεφα. Όταν δηλαδή στην τελευταία επίσκεψή τους η Ρουμάνα τους ανακοίνωσε την απόφασή της να μην ξαναπάνε στο σπίτι γιατί τον αναστατώνουν ψυχολογικά!

Το θέμα είναι ότι με την απόφασή της αυτή συμφώνησε απόλυτα και ο ίδιος ο ηλικιωμένος ο οποίος φρόντισε να το παρουσιάσει ως μία κοινή επιλογή του ίδιου και της προσωπικής του νοσοκόμας! Από τότε έχουν ήδη συμπληρωθεί τέσσερις μήνες χωρίς κανείς εκ των δύο να αλλάζει άποψη…

Σύμφωνα με το dete.gr, τα παιδιά του ηλικιωμένου φοβούνται ότι πίσω από όλες αυτές τις εξελίξεις κρύβονται πονηρά σχέδια της γυναίκας από την Ρουμανία. Αυτό γιατί ο 83χρονος έχει στην κυριαρχία του αρκετά περιουσιακά στοιχεία που θεωρούν πως πιθανότατα έχει βάλει στο μάτι η αλλοδαπή νοσοκόμα.

Θέλησαν μάλιστα να συμβουλευτούν και δικηγόρο, όμως ο φόβος τους είναι ότι σε περίπτωση που τελικά αποδειχθεί πως κάνουν λάθος, η Ρουμάνα θα εγκαταλείψει τη δουλειά και ο ηλικιωμένος θα κλειστεί στον εαυτό τους θεωρώντας τους υπεύθυνους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε