Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Για να παντρευτώ την κόρη σου θέλω προίκα”!

Αυτή η… ατάκα του υποψήφιου γαμπρού στον πεθερό του, έγινε αφορμή για μια ιστορία που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα…

Ο λόγος για νεαρό που ασχολείται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής και ο οποίος ήθελε να μιμηθεί… τον Γιώργο Πάντζα που στην ταινία «Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας» ζητούσε προίκα προκειμένου να παντρευτεί την Ελένη Προκοπίου!

Ο νεαρός διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, αλλά δεν ήταν μόνο η «αγάπη» και ο «έρωτας» που τον κρατούσε κοντά της.  Έτσι, όταν συνάντησε τον πατέρα της όμορφης νεαρής του το έθεσε «κομψά» μεν, αλλά ευθέως δε: «Για να την παντρευτώ… θέλω και κάτι»!

Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν πως… δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την κουβέντα του. Ο εξοργισμένος από τη στάση του νεαρού πατέρας… όχι απλώς έγινε έξω φρενών αλλά τον πέταξε με τις κλωτσιές… έξω από το σπίτι!

Σύμφωνα με το dete.gr, φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει την κόρη του για τον «κανακάρη» της, καθιστώντας της σαφές πως… δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια του! Η γυναίκα εκνευρίστηκε και αμέσως επικοινώνησε με το σύντροφό της, ζητώντας του να διακόψουν τη σχέση τους.

Μπορεί να τον αγαπούσε αλλά ένιωσε μεγάλη ντροπή για όσα συνέβησαν. «Έπεσα στα μάτια τού πατέρα μου», του έλεγε. Και ενώ η σχέση όδευε στο τέλος και η κοπέλα έδειχνε αποφασισμένη, ο υποψήφιος γαμπρός… επέστρεψε!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έπεσε στα γόνατα, παρακαλώντας την να τον δεχθεί πίσω, ενώ την «τούμπαρε» υποστηρίζοντας πως… ο πατέρας της δεν κατάλαβε καλά, πως άλλα ήθελε να πει και άλλα είπε και πως… δεν θέλει το παραμικρό παρά μόνο εκείνη!

Με τα πολλά, η νεαρή… τον δέχθηκε! Δεν γνωρίζουμε τι είπε στον πατέρα της, αλλά το ζευγάρι συνεχίζει! Απομένει να δούμε αν ο καταφερτζής (στα λόγια) γαμπρός, θα αποδείξει και στην πράξη (μελλοντικά) αν έμεινε μαζί της για την αγάπη της ή για τα λεφτά της!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε