Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αχαϊα: Τα όνειρα της εκρηκτικής Γαβριέλας που θέλει να υπηρετήσει στην αντιτρομοκρατική – Φωτό!

ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Η 19χρονη σερβιτόρα με τα πολλά τατουάζ στην πλάτη δηλώνει αποφασισμένη να κυνηγήσει τα όνειρά της…

Άλλες κοπέλες, στην ηλικία των 19 ετών, έχουν ως μέλημα να διασκεδάσουν όσο μπορούν περισσότερο και να γευτούν μία ανέμελη νιότη! Όχι όμως και η Γαβριέλα, που έχει ως στόχο, να πιάσει στα χέρια της όπλο και ως μέλος διεθνούς αντιτρομοκρατικής αποστολής, να εμπλακεί σε ολομέτωπη σύγκρουση με εξτρεμιστές στο «καυτό» μέτωπο Ιράν-Ιράκ!

Η Γαβριέλα Ματέι, έχοντας καταγωγή από τη Ρουμανία, διαμένει στην Πάτρα, αλλά και στο πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Λάππα. Εδώ και ένα μήνα έχει καταθέσει επίσημη αίτηση στο Ρουμανικό Στρατό, προκειμένου να εισαχθεί στην Στρατιωτική Σχολή και στη συνέχεια να αποσπασθεί στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία! Όχι όμως για να περιορισθεί σε γραφειοκρατική ασχολία, αλλά για να ενταχθεί στη μάχιμη ένοπλη μονάδα…
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

«Δεν είναι ιδεολογία για μένα ο στρατός, ούτε είναι οικονομικό το κίνητρο», σπεύδει να ξεκαθαρίσει στην τοπική εφημερίδα «Κόσμος» και συνεχίζει «αλλά το κάνω γιατί θέλω να προσφέρω κάτι. Είμαι άνθρωπος με ιδιαιτερότητες, είναι τρόπος διαφυγής για μένα…»

Όσο για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η απόφασή της, η ίδια απαντάει αφοπλιστικά: «Όλα επικίνδυνα είναι! Ακόμα και στο δρόμο που περπατάμε, μπορεί να πάθουμε κάποιο ατύχημα…»

Ωστόσο η διαδικασία επιλογής στην Αντιτρομοκρατική, κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση θα είναι για την Γαβριέλα. Από τα περίπου 120 άτομα που κάθε χρόνο εισέρχονται στη Στρατιωτική Σχολή, μόνο 20 είναι οι γυναίκες, ενώ η διετής εκπαίδευση τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε ασκητικό επίπεδο είναι απαιτητική.
ΦΩΤΟ από dete.gr

Η ίδια εργάζεται ως σερβιτόρα σε νυχτερινά στέκια, σε Πάτρα και Αθήνα, αλλά παράλληλα συνδιοργανώνει και μουσικά πάρτι σε νεανικούς χώρους διασκέδασης. Ασχολείται με τον αθλητισμό, αλλά και το καλλιτεχνικό πατινάζ, τής αρέσει να παρακολουθεί ψυχολογικά θρίλερ στην μεγάλη οθόνη, ενώ δεν θεωρεί το στρατιωτικό επάγγελμα, αμιγώς ανδρική υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε