Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αχαϊα: Την αποδοκίμασε ολόκληρο το γήπεδο – “Θερμή” υποδοχή στην πρώην αντιδήμαρχο Πατρέων

Αχαϊα: Την αποδοκίμασε ολόκληρο το γήπεδο – “Θερμή” υποδοχή στην πρώην αντιδήμαρχο Πατρέων

Με έντονες αποδοκιμασίες “υποδέχθηκαν” οι Πατρινοί την πρώην αντιδήμαρχο και νυν ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο, Βίβιαν Σαμούρη – Βαγενά.

Στο στόχαστρο εκατοντάδων προσκεκλημένων και μελών του χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων, βρέθηκε το απόγευμα η πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη.

Όπως γράφει το patrastimes όλα ξεκίνησαν όταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του χορευτικού, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, κάλεσαν την κ. Σαμούρη στο βήμα προκειμένου να χαιρετήσει, όπως είχε συμβεί νωρίτερα και με άλλους αιρετούς χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση.

Αμέσως με το άκουσμα του ονόματος της κ. Σαμούρη εκατοντάδες άτομα που ήταν στις κερκίδες άρχιζαν να γιουχάρουν και να φωνάζουν, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος του χορευτικού τμήματος Χρίστος Γιαννόπουλος, να επιχειρήσει να κατευνάσει τα πνεύματα αναφέροντας πως «κατανοεί την κούραση αλλά πρέπει να μιλήσουν όλοι…» χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατευνάσει τα πνεύματα.

Αποτέλεσμα του γιουχαΐσματος – οι κερκίδες στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα ήταν κατάμεστες – ήταν η κ. Σαμούρη να μην εμφανιστεί στο βήμα για να μιλήσει καθώς οι παρευρισκόμενοι δεν σταματάτησαν τελικά να την αποδοκιμάζουν.

Σύμφωνα με το thebest ωστόσο το περιβάλλον της κυρίας Σαμούρη διαψεύδει το περιστατικό και το αποδίδει σε “κακόβουλη παραπληροφόρηση”.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε