Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο γυμναστήριο των αστυνομικών στο Λασίθι [pics]

ΦΩΤΟ από ekriti
ΦΩΤΟ από ekriti

Ένα στοίχημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου κερδήθηκε την Παρασκευή. Πρόκειται για το γυμναστήριο των Αστυνομικών…

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, του Επιτελάρχη του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη, του Προϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ, Υποστράτηγου Ανδρέα Δασκαλάκη, των επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου καθώς και πολλών αστυνομικών του νομού.

Κατά την ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του λέγοντας πως “συγκινούμαι που με κάλεσαν σε ένα γυμναστήριο που φτιάχτηκε αποκλειστικά από την προσπάθεια των αστυνομικών και την βοήθεια της κοινωνίας”.

Ικανοποιημένος όμως για την ολοκλήρωση του γυμναστηρίου είναι και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργος Καρτσάκης ο οποίος δήλωσε πως “με μεγάλη χαρά εγκαινιάσαμε το γυμναστήριο αυτό για το οποίο βοήθησαν αρκετά τόσο η τοπική κοινωνία όσο και φορείς της πόλης του νομού μας. Είναι κάτι που το ήθελαν όλοι οι συνάδελφοι και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Επίσης είναι σημαντικό για μια προσπάθεια της Ένωσης μας να κατεβαίνει από την Αθήνα η πολιτική και φυσική ηγεσία και οι εκπρόσωποι της πανελλήνιας ομοσπονδίας, όπως ο Αντιπρόεδρος της Σταύρος Μπαλάσκας. Είναι Ένα μήνυμα ότι υποστηρίζουν τις προσπάθειες μας”.

Στη αίθουσα του γυμναστηρίου δόθηκε το όνομα του Αρχιφύλακα Νίκου Κοκολάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στις φυλακές της Νεάπολης το 1989.

Πηγή: ekriti

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε