Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα - Video

Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα - Video
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.05.2012 | 20:15
Πρώτη δημοσίευση: 12.05.2012 | 15:25

Έξαλλοι οι γείτονες του 76χρονου άκουσαν τα μέλη του συνεργείου να τους προτρέπουν: "Να τον μεταφέρετε στο νοσοκομείο ή να του πάρετε γεννήτρια αν το πρόβλημά του είναι τόσο μεγάλο.."

Το πιο σκληρό της πρόσωπο έδειξε πάλι η ΔΕΗ που νωρίς το πρωί δε δίστασε να κόψει το ρεύμα σε έναν 76χρονο που έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ο ηλικιωμένος όπως γράφει το flashnews.gr μένει στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο δέχθηκε το πρωί... "επίσκεψη" από το συνεργείο της ΔΕΗ το οποίο τον ενημέρωσε ότι θα του κόψει το ρεύμα όπως και έκανε.

Σύμφωνα με το prismanews.gr o σύλλογος ανέργων συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Ατσαλένιου και οι συγκεντρωμένοι, ειδοποίησαν τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, που έφτασαν μετά από λίγο στο σημείο, ενώ με ρευμα από γειτονικό καφενείο συνέχιζαν να παρέχουν ρεύμα στη συσκευή οξυγόνου του ηλικιωμένου...

Οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση συνεχίζονται ενώ χθες στην περιοχή του Πόρου, σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου ανέργων, έμεινε χωρίς ρεύμα μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Δείτε το video από το prismanews.gr
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο