Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ένταση μεταξύ πολιτών στην παρέλαση του Ρεθύμνου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μικροεπεισόδια δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης του νομού.

Η ένταση προκλήθηκε όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να ανρτήσουν πανό με συνθήματα  κατά της κυβερνητικής πολιτικής, πράγμα που ενόχλησε τους υπόλοιπους κατοίκους που βρίσκονταν στο σημείο. Διαμαρτυρήθηκαν λοιπόν και δημιουργήθηκε επεισόδιο το οποίο έληξε μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

“Τα παιδία παίζει…”, σχολίασε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανόλης Όθωνας, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο. “Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, αρκεί να την εκφράζει με τρόπο κόσμιο, χωρίς να δημιουργεί επεισόδια, τα οποία δεν αρμόζουν στη σημερινή μέρα”, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, που παρέστη στην εκδήλωση.

Στην υπόλοιπη Κρήτη οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την λαμπρότητα που αρμόζει στην εθνική επέτειο.

Επεισόδια ωστόσο έγιναν σε πολλά μέρη στην Ελλάδα, με την Αθήνα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα στην Πτολεμαίδα 2 σχολεία επέλεξαν να μην κάνουν καθόλου παρέλαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων που αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε επίσης: Αποδοκίμασαν μνημόνιο και κυβέρνηση στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε