Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εύβοια: Μυστήριο με τον άγριο ξυλοδαρμό 27χρονου έξω από μπαρ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σάλο προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός του άνδρα, στον Κάραβο Αλιβερίου, έξω από το γνωστό νυχτερινό club στο οποίο βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ και διασκέδαζε με την παρέα του ο 27χρονος…

Η υπόθεση έγινε γνωστή τώρα, ωστόσο το συμβάν έγινε πριν 20 μέρες περίπου και όλο αυτό καιρό δεν εκδόθηκε  ανακοίνωση από την Αστυνομία και το Λιμενικό, που διερευνούν μαζί την υπόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε μέσα στο club, ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του θύματος στο EviaZoom.gr, όλα έγιναν έξω από αυτό.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μόλις έφυγε από το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο διασκέδαζε μέχρι αργά το βράδυ, περπάτησε λίγα μέτρα και στη συνέχεια δέχθηκε πισώπλατη επίθεση με σιδηρογροθιά από άλλο νεαρό άτομο που είναι γνωστό στη περιοχή.

“Θυμωμένος ο δράστης ρωτούσε ένα φίλο του γιου μου γιατί δεν τον χαιρέτησε. Ο γιος τον ήξερε μόνο φατσικά. Σε μικρή απόσταση από το club, την ώρα που έφευγε μόνος του ο Θάνος, δέχθηκε ξαφνικά πισώπλατη επίθεση με σιδηρογροθιά στο κεφάλι. Πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας…” τονίζει ο πατέρας του 27χρονου.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη περιοχή της γνάθου. Ο 27χρονος έλαβε εξιτήριο και επιστρέψε στο σπίτι, ωστόσο παρακολουθείται από γιατρούς.

Ο νεαρός δράστης που τον χτύπησε παρέμεινε ασύλληπτος καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και αναμένονται σύντομα εξελίξεις…

Πηγή: EviaZoom

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε