Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Εύβοια:”Για να ξαναδείς το παιδί σου, στείλε γρήγορα 17.000€”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η μητέρα γνώριζε ότι το παιδί της κινδυνεύει, αλλά δεν είχε τα χρήματα που ζητούσαν οι δράστες της απαγωγής…

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Ιανουαρίου, όταν ο 29χρονος Πακιστανός, πήγε στα Λέπουρα Ευβοίας, για να συναντήσει 4 ομοεθνείς του, που του είχαν υποσχεθεί ότι θα τον βοηθήσουν για να βρει δουλειά. Όταν όμως συναντήθηκαν, του έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο…

Τον χτύπησαν και τον οδήγησαν σε σε παράπηγμα αγροτικής περιοχής στα Κριεζά Αλιβερίου Ευβοίας. Στη συνέχεια, οι δράστες επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τη μητέρα του στο Πακιστάν, απαιτώντας λύτρα και συγκεκριμένα, το χρηματικό ποσό των 17.000€, για την απελευθέρωση του, ασκώντας παράλληλα σε βάρος του σωματική βία.

Νωρίς το πρωί ομάδα ομοεθνών του, προσπάθησε να τον απελευθερώσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή με τους δράστες της αρπαγής. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο 28χρονος δράστης, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν έναν 19χρονο, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους, καθώς και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην συμπλοκή.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ξάνθη:”Αν θέλεις να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, φέρε 5.000€”!

Θεσσαλονίκη: Μακελειό σε ψιλικατζίδικο -Σκότωσαν με δρεπάνι τον ιδιοκτήτη!

Σέρρες: ”Ξυπνήστε και πείτε που έχετε τα χρήματα, για να τελειώνουμε”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε