Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Διαρροή προπανίου από βυτιοφόρο στην εθνική οδό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πριν από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα στην εθνική οδό.

Mεγάλη επιχείρηση στήθηκε από την πυροσβεστική και την αστυνομία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας ανάμεσα στις Λιβανάτες και στη Σκάλα Αταλάντης όπου διακόπηκε για αρκετή η ώρα η κυκλοφορία λόγω διαρροής προπανίου

Η κυκλοφορία είχε διακοπεί και γινόταν από παρακαμπτηρίους, από τις 13.30΄ λόγω διαρροής προπανίου από βυτιοφόρο στο ύψος των Λιβανατών στο 142 χλμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η επιχείρηση μετάγγισης του επικίνδυνου φορτίου ολοκληρώθηκε και το βυτιοφόρο που παρουσίασε τη διαρροή στη βάνα, με συνοδεία της πυροσβεστικής κατευθύνεται προς Λαμία.

Το χρονικό της διαρροής προπανίου

Ο οδηγός κινούμενος στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα, διαπίστωσε ότι υπάρχει διαρροή προπανίου από σπασμένη βάνα του βυτιοφόρου. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο ύψος των Λιβανατών και αμέσως για προληπτικούς λόγους έβγαλε το όχημα εκτός εθνικής σε παράδρομο αμέσως μετά τις Λιβανάτες προς Αρκίτσα στο 142 χλμ., ενημερώνοντας ταυτόχρονα την εταιρεία του και την πυροσβεστική.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε πυροσβεστική και αστυνομία και δόθηκε εντολή για διακοπή κυκλοφορίας στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η όλη επιχείρηση έγινε με μεγάλη προσοχή και για αρκετή ώρα η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή, αφού πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις στη μνήμη όλων έρχεται το τραγικό συμβάν των Καμένων Βούρλων. Στο σημείο βρίσκονται 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε