Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ήπειρος: Οι αστυνομικοί άνοιξαν το αυτοκίνητο και έμειναν άφωνοι! [pics]

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας ένας 53χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο δράστη χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου) να οδηγεί αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν όμως, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στο ύψος του Ρίβιου Αιτωλοακαρνανίας, ο 53χρονος οδηγός   εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών 106 ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 126 κιλών και 690 γραμμαρίων!

Συνολικά κατασχέθηκαν:

126 κιλά και 690 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη “σοκολάτα”, βάρους 171,58 γραμμαρίων
μία συσκευασία με ινδική κάνναβη, βάρους 4,5 γραμμαρίων
το αυτοκίνητο και
2 κινητά τηλέφωνα

Προανάκριση για την υπόθεση κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε