Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο: 6 εκατομμύρια ευρώ για την απασχόληση 1.060 ανέργων

Ηράκλειο: 6 εκατομμύρια ευρώ για την απασχόληση 1.060 ανέργων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.11.2012 | 07:48
Πρώτη δημοσίευση: 21.11.2012 | 20:55

Έντεκα τοπικά σχέδια για την απασχόληση, συνολικού προϋπολογισμού 6.062.080 ευρώ, ενέκρινε το τελευταίο δίμηνο η Περιφέρεια Κρήτης, όπως είπε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης, για τα τρία προγράμματα που αφορούν τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες.

Τα σχέδια αυτά, όπως είπε, θα εφαρμοσθούν σε όλη την Κρήτη και απευθύνονται σε 1.060 ανέργους, που θα μπορέσουν μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπονται να οδηγηθούν σε θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.
Παράλληλα, επαναβεβαίωσε την αρωγή και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης σε κάθε προσπάθεια στήριξης ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Τα προγράμματα αυτά, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Κρήτης, προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημαντικότερο πρόβλημα της εποχής μας, την ανεργία και τόνισε: "Και αυτό γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Τη συνεργασία όλων των τοπικών φορέων, της περιφέρειας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των αναπτυξιακών φορέων, των επιχειρηματιών αλλά και φορέων που δραστηριοποιούνται στη στήριξη των ευάλωτων αυτών ομάδων"...

Αντικείμενο των παραπάνω προγραμμάτων είναι η ενεργοποίηση και η κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Διαβάστε ακόμα:

"Καλό ταξίδι Ζαχαρία" - Ραγίζουν καρδιές για το χαμό του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ   Διαδώστε αυτό το άρθρο