Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Έπιασαν τους διαρρήκτες αυτοκινήτων που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην πόλη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο άνδρες ηλικίας 30 και 33 ετών συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου. Οι δύο Έλληνες…

προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 23χρονης έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες δρώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 01.06.2017 έως και την 15.07.2017 είχαν διαπράξει επιπλέον επτά κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές του Ηρακλείου, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Συγκεκριμένα αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet) προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 4.450 ευρώ. Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην κοινή οικία των δύο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σπαθί με τη θήκη του, κρόταλα, εργαλείο θραύσης κρυστάλλων και 19 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούντο την απαραίτητη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε