Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Με βίασε εκείνος που με κέρασε” – Εφιάλτης για γυναίκα στην Χερσόνησο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η 23χρονη περιέγραψε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του νεαρού και η σύλληψή του δεν άργησε. Η καταγγελία της στους αστυνομικούς μετά τη νύχτα κόλαση…

Το βιασμό της από έναν νεαρό Κρητικό κατήγγειλε μία 23χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, που βρίσκεται στο νησί για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Όπως ανάφερε στους αστυνομικούς, το βράδυ της Δευτέρας διασκέδαζε σε μπαρ της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο. Εκεί βρισκόταν και ο 31χρονος, που μάλιστα κάποια στιγμή είχε κεράσει ποτό τη νεαρή κοπέλα. Μετά την αποχώρηση της από το μπαρ, σύμφωνα με την 23χρονη, εκείνος την ακολούθησε, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία και αφού την χτύπησε τη βίασε.

Αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση, πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό άνδρα. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η ερωτική πράξη έγινε με τη συγκατάθεση της 23χρονης. Φως στο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε