Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: “Πλακωθηκαν” οι μικροπωλητές στη λαϊκή των Πατελών

Ηράκλειο: “Πλακωθηκαν” οι μικροπωλητές στη λαϊκή των Πατελών

Εξαγριωμένοι μικροπωλητές επιτέθηκαν σε τσιγγάνο συνάδερφό τους που “πιάστηκε” να έχει άδεια για πώληση ενδυμάτων ενώ είχε απλώσει στον πάγκο του είδη προικός…

Ένταση επικράτησε μεταξύ πωλητών, περίπου στις 10.00 το πρωί, στη λαϊκή αγορά στην περιοχή των Πατελών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το cretalive.gr συνεργείο της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου έκανε ελέγχους στις άδειες των πωλητών της λαϊκής και εντόπισε έναν τσιγγάνο, που είχε άδεια για πώληση ενδυμάτων, ενώ ο ίδιος στον πάγκο του είχε απλώσει είδη προικός.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί του επέβαλαν, όπως ο νόμος ορίζει, πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ ωστόσο οι άλλοι πωλητές στράφηκαν με φωνές και απειλές εναντίον του τσιγγάνου συναδέλφου τους διαμαρτυρόμενοι για την παρανομία.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με ένταση να επικρατεί, – πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν και μερικές “ψιλές” – ενώ η “μπάλα” πήρε και τη δημοτική αστυνομία, επειδή δεν προχώρησε σε κατάσχεση των παράνομων εμπορευμάτων!

Χάρη στη επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε εκεί, ενώ τη Δευτέρα η δημοτική αστυνομία θα ελέγξει την άδεια του τσιγγάνου, αλλά και το αν είχε υποπέσει στο παρελθόν σε όμοιο παράπτωμα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα κατασχεθούν τα προϊόντα του και θα ανακληθεί η άδειά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε