Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Στο σκαμνί” 4 αστυνομικοί που κατηγορούνται για βασανισμό 18χρονου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε απασχολήσει έντονα την τοπική κοινωνία πριν από λίγους μήνες – ”Βράζει” η μητέρα του 18χρονου που καταγγέλει τους αστυνομικούς για βασανιστήρια στο αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου

Στην ανακρίτρια θα κληθούν να εξηγήσουν τα “πώς” και τα “γιατί” της καταγγελίας για τον ξυλοδαρμό ενός νεαρού μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο, οι τέσσερις αστυνομικοί που κατήγγειλε ο νεαρός.

Σε βάρος των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βασανισμό με σκοπό την ομολογία ή την κατάθεση. Μετά τις καταγγελίες του 18χρονου, είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε, ενώ ο Εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση άσκησε ποινική δίωξη στους τέσσερις.

O 18χρονος που έκανε την καταγγελία νοσηλεύτηκε στο Τζάννειο νοσοκομείο του Πειραιά. Η οικογένειά του, εμμένει στις καταγγελίες για τον άγριο ξυλοδαρμό του μέσα στο μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ, την ώρα που οι αστυνομικοί αρνούνται τα πάντα.

Αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν δεν δείχνει κάτι το μεμπτό. Δείχνει τους νεαρούς να εισέρχονται και να αποχωρούν κανονικά , ενώ τους δείχνει επίσης και να βρίσκονται έξω από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας της Υ.Α Ηρακλείου, περιμένοντας να τους γίνει εξακρίβωση στοιχείων»

Η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην ανακρίτρια, που πρόκειται να καλέσει το νεαρό και τους φίλους του, αλλά και τους τέσσερις διωκόμενους αστυνομικούς για να καταθέσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Ο εφιάλτης του ταξιτζή ξεκίνησε όταν έβαλε μπροστά το ταξίμετρο!

Εύβοια: Έσφιξε το μενταγιόν και… ”έβαλε τα πόδια στην πλάτη”!

Αχαϊα:Οι φίλοι του γαμπρού ήξεραν τη νύφη και μάλιστα…πολύ καλά!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε