Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Στόλισαν” γνωστό πολιτικό της ΝΔ στο αεροδρόμιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι ότι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου δήλωσε ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας!

Ένα σοβαρό επεισόδιο στελέχους της ΝΔ με πολίτη αποκαλύπτει το cretalive.gr. «Για όλα φταίνε οι πολιτικοί»! Αυτή φράση ενός πολίτη εξόργισε κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος απειλούσε τον πολίτη με μήνυση για εξύβριση! Το  περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου πριν λίγες ημέρες.

Ο πολίτης που επρόκειτο να ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα βλέποντας να καθυστερεί το αεροσκάφος, είπε την φράση που προαναφέραμε. Για κακή του τύχη δίπλα του στεκόταν πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ που είχε έρθει στην Κρήτη για να προετοιμάσει την σημερινή επίσκεψη Σαμαρα.

Ο γνωστός πολιτικός απείλησε τον συνεπιβάτη του με μήνυση για εξύβριση! Τον οδήγησε στο Α.Τ Αερολιμένα, ενώ προηγήθηκε και φασαρία στο χώρο των αναχωρήσεων. Μέσα στο τμήμα οι αστυνομικοί ζητούσαν από τον πολιτικό να τους πει ποιες είναι οι ύβρεις, προκειμένου να συντά ξουν το κείμενο της μήνυσης.

Δεν έλαβαν κάποια απάντηση. Τελικά, ο πολιτικός και οι ακόλουθοί του δεν υπέβαλαν μήνυση. Υποχρέωσαν όμως τον πολίτη να ζητήσει δημόσια συγνώμη, όχι μόνο μπροστά στους αστυνομικούς αλλά και μπροστά στους επιβάτες! Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι ότι ο παραλίγο μηνυόμενος είναι ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε