Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Βρέθηκε νέο σημείωμα του επιχειρηματία που αυτοκτόνησε!

Ηράκλειο: Βρέθηκε νέο σημείωμα του επιχειρηματία που αυτοκτόνησε!

Άλλη τροπή δίνει στην έρευνα για την αυτοκτονία του 58χρονου στη Χερσόνησο, δεύτερο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του…

Σε νέα βάση τίθεται η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση αυτοκτονίας του 58χρονου στη Χερσόνησο μετά και το δεύτερο ιδιόχειρο σημείωμα που εντοπίστηκε από γιο του, χθες, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του.

Σύμφωνα πληροφορίες του cretalive.gr, ο 58χρονος περιγράφει τις οικονομικές συναλλαγές που είχε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, στο οποίο χρωστούσε χρήματα.

Στο πρώτο σημείωμα ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ζητούσε συγνώμη, αναφέροντας ότι δεν αντέχει άλλο τα χρέη σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, ενώ κατονομάζει συγκεκριμένο πρόσωπο, μιλώντας για κάποιες επιταγές.

Στο δεύτερο σημείωμα, ο 58χρονος εμφανίζεται αναλυτικότερος ως προς το ρόλο του ανθρώπου που κατονομάζει. Σύμφωνα με την αστυνομία περιγράφει τις οικονομικές συναλλαγές που είχε, υποστηρίζοντας ότι του χρωστούσε χρήματα, αλλά ζητούσε να του επιστρέψει πολύ περισσότερα.

Τα όσα περιγράφονται στα δύο ιδιόχειρα σημειώματα του 58χρονου-και κυρίως στο δεύτερο-θέτουν σε νέα βάση την έρευνα της Αστυνομίας, αφού δημιουργούνται υπόνοιες ακόμα και για τοκογλυφία. (διαβάστε εδώ την είδηση για την αυτοκτονία του επιχειρηματία)

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια
Εν τω μεταξύ χθες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια 40χρονος Ηρακλειώτης. Ο άνδρας εντοπίστηκε εγκαίρως από τους οικείους του και έτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου, διαφεύγοντας τον κίνδυνο.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε να πληρώσει τα ενοίκια και ντρεπόταν να αντικρίσει τον σπιτονοικοκύρη του.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε