Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ξάνθη: Συγκλονίζει ο θάνατος 16χρονου σε πλατεία – Έκανε εισπνοή από μποτίλια και πέθανε!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Από την έρευνα της Αστυνομίας δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής…

Ο 16χρονος βρισκόταν στην πλατεία του Δροσερού στην Ξάνθη, όταν άρχισε να εισπνέει υγραέριο από μια μποτίλια με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να βρει τραγικό θάνατο. Κάτοικοι που βρίσκονταν κοντά του, ειδοποίησαν τις Αρχές και στο σημείο έσπευσε τόσο η Αστυνομία όσο και ένα ασθενοφόρο που μετέφερε τον 16χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την έρευνα της Αστυνομίας δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, ώστε να προσδιοριστούν με ακρίβεια τα αίτια του θανάτου του.

Ο 16χρονος ήταν γνωστός στην αστυνομία τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών όσο και για κλοπές, καθώς άνηκε στην επονομαζόμενη ομάδα των “βενζινάδων”, μια ομάδα ατόμων από την περιοχή του Δροσερού που εισπνέουν βενζίνη και κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναπτύσσουν συχνά και παραβατική συμπεριφορά.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο 16χρονος λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός είχε προβεί σε εισπνοή υγραερίου, γεγονός που φαίνεται πως του στοίχισε την ζωή, καθώς και σε χρήση ναρκωτικών ουσιών και βενζίνης.  Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κλοπές και είχε οδηγεί στο αναμορφωτήριο Βόλου απ’ όπου και το είχε σκάσει.

Πηγή: thrakitoday.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε