Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στον Μπράλο

φωτό αρχείου Eurokinissi
φωτό αρχείου Eurokinissi

Ένα ζευγάρι με τα δυο τους παιδιά βρήκαν το θάνατο μετά από βουτιά σε γκρεμό ύψους 250 μέτρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το αυτοκίνητο πέταξε στη κυριολεξία στον αέρα και έσκασε στο γκρεμό μετά από 100 μέτρα, αφού πριν δεν υπάρχουν ίχνη από την πρόσκρουση.

Ο πατέρας και το αγόρι βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο σε απόσταση 10 μέτρων περίπου, η μητέρα βρέθηκε κάτω από το αυτοκίνητο και η 14χρονη κόρη ήταν η μόνη από τους 4 επιβάτες, που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

To αυτοκίνητο κατευθυνόταν από την Άμφισσα προς τη Λαμία, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, διέσχισε το αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε γκρεμό βάθους 250 μέτρων στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Λαμίας- Άμφισσας.

Ένας βοσκός, άκουσε τον ήχο του αυτοκινήτου να συντρίβεται στο βάθος του γκρεμού και ειδοποίησε την αστυνομία. Μια ώρα αργότερα πυροσβέστες και αστυνομικοί, εντόπισαν το ΙΧ και συγχρόνως σε διάφορα σημεία τους νεκρούς επιβάτες του.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να κοιμήθηκε ο οδηγός, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο, όπως καρδιακό επεισόδιο ή κάτι άλλο, που να έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο.

Η πρόσβαση στον τόπο του συμβάντος ήταν πολύ δύσκολη και ακόμη δυσκολότερη η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών.

Στο ίδιο σημείο, πριν από περίπου 20 ημέρες, είχε συμβεί ένα παρόμοιο δυστύχημα, με θύμα έναν 28χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ληστής για κλάματα! Πυροβόλησε για εκφοβισμό και τραυμάτισε το συνεργό του!

Μύκονος: Τον “τσάκισε” στο ξύλο για τις τουαλέτες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε